Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Pesti úti idősotthonban 160 betegre jut egy nővér

888.hu

2020.05.20. 10:10

Az idős betegeket alig fürdetik, még a mosással is spórolnak, ritkán érkezik szennyes a mosodába – tudta meg a Ripost az otthonban dolgozóktól.

Az ott dolgozók lelkiismeretét is bántja, hogy nincs semmiféle változás. A korábbi vezetés a helyén van, a céljuk nyilvánvalóan nem más, mint az esztelen spórolás. A lap információi szerint az otthonban semmi nem változott a járvány kitörése óta. Sikerült beszélniük olyan ápolókkal, akik tudják, mi zajlik a falak mögött.

Év elejére szinte mindenki felmondott, most már néha két emeletre jut egyetlen nővér, akinek 160 lakót kellene ellátnia! Nemrég visszahívtak egy kolléganőt a nyugdíjból, annyira nincs ember. Tudom, hogy ma sincs saját orvosa az intézménynek

– mondta el az egyik ápoló.

Karácsony Gergely főpolgármester azóta sem jelent meg személyesen a helyszínen. Már 70 napja van veszélyhelyzet, de mégsem látogatott el az otthonba, a felelősséget pedig elhárítja.

További részletek a cikkben:

Pesti úti idősotthon: 160 betegre jut egy nővér, alig fürdetik a lakókat, a mosással, fertőtlenítéssel is spórolni kell

160 betegre jut egy nővér, az idős betegeket alig fürdetik, még a mosással is spórolnak, ritkán érkezik szennyes a mosodába – tudta meg a Ripost az otthonban dolgozóktól. Kitálaltak az ápolók, ma is borzalmas körülmények vannak a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthonban, a koronavírus-járvány gócpontjában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére