Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Népszavához mentek a volt népszabisok

888.hu

2017.02.01. 15:28

A Népszava lehet az egyetlen nyertese a Népszabadság bezárásának, hiszen így újjá tudják szervezni az exmunkásõrökbõl verbuvált olvasótábort kiszolgáló lapot.

Február elsejével tizennégy volt népszabadságos újságíró és szerkesztő érkezett a Népszavához – írják nagy örömmel a lap szerkesztői. 

Az MSZP volt pénztárnoka által megvásárolt lapnak örökre hűségesküt fogadott Batka Zoltán, Boda András, Czene Gábor, Csepelyi Adrienn, Danó Anna, Doros Judit, Hargitai Miklós, Hárs Kata, Hompola Krisztina, Horváth Gábor, Marnitz István, N. Kósa Judit, Kispéter Csaba és Urbán Csilla. Ha minden igaz, akkor a következő hetekben még négyen csatlakoznak a szerkesztőséghez.

Kirúgták az öreg népszavásokat 

A lap szerint " közös megegyezéssel" a Népszava szerkesztőségének négy tagja ment nyugdíjba vagy távozott a laptól. 

Horváth László, a Népszavát és a Vasárnapi Híreket kiadó XXI. Század Média kft. vezérigazgatója célja a Népszava és a Vasárnapi Hírek szerkesztőségeinek integrálása, március közepére a lap teljes szerkezeti és formai megújítása, valamint a szombati lapszám összevonása.

Az integrált szerkesztőséget ezentúl négytagú szerkesztőbizottság irányítja, amelynek elnöke Horváth László, tagjai Németh Péter, a Népszava és Kertész Anna, a Vasárnapi Hírek főszerkesztője, valamint Horváth Gábor, a Népszava felelős szerkesztője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére