Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A németek ismét ránk szabadítják a nácijaikat

888.hu

2017.05.16. 18:28

Magyarországon letartóztatták a szélsõjobboldali, holokauszttagadó Horst Mahler német neonácit. A radikális eszméket hirdetõ fickó korábban menekültként érkezett Magyarországra, arra gondolván, hogy itt tárt karokkal várják. Nagyobbat nem is tévedhetett volna. A holokauszttagadót letartóztatták.

A neonáci letartóztatását a magyar rendőrség egy közleményben már megerősítette. A német hatóság által körözött 81 éves Horst Mahlert a soproni rendőrök hétfőn 13 óra 45 perckor őrizetbe vették. A Fővárosi Törvényszék szerint a bíróság kedden tűzi ki az ügy tárgyalási napját.

A 81 éves férfi politikai menedékjogot kért Orbán Viktortól, hiszen arra számított, hogy a magyar kormány keblére öleli őt. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Mahler korábban szélsőbaloldali terrorista volt, aki bejárta a szélsőjobboldaliságig vezető nagyon hosszú utat.

Normális körülmények között az ügy le is zárult volna, ám a mai nap folyamán megérkezett az egyik ügyeletes német rettegő, aki a Németországból elmenekülő fasisztákat Magyarország nyakába akarja varrni.

A Spiegel hasábjain azt írja, hogy:

a nap vesztese Orbán Viktor, hiszen neki kell kimosakodnia a Horst Mahler-ügyből. Vagyis a neonáci miatt, aki Magyarországon keres menedéket."

Ha a Spiegel ügyeletes rettegője vette volna a fáradságot és mondjuk megnézte volna, hogy a migrációs válság kezdete óta leginkább a franciaországi, a svédországi és a németországi zsidóság körében a legnagyobb a kivándorlási kedv, akkor nem írt volna ekkora bődületes marhaságot.

Mára már egyértelmű, hogy a bevándorlás elhallgatott áldozata: az európai zsidóság. Tavaly közel 10 ezer nyugat-európai zsidó költözött Izraelbe, ami a valaha mért legmagasabb szám. Közülük majdnem 8 ezren Franciaországból vándoroltak el, ami mögött valószínűleg ott van az a tény, hogy a franciaországi zsidókat éri a legtöbb támadás a többnyire muszlim szélsőségesek részéről.

Csak, hogy felvilágosítsuk a Spiegel szerzőjét: Németország befogadja a meglehetősen patriarchális, antiszemita és nem utolsó sorban intoleráns muzulmánok – tisztelet a kivételnek – tömegeit, elüldözvén így az ottani zsidóságot. Ráadásul még a házi nácijaik is hozzánk menekülnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére