Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentumnak köszönhetõen 1,8 milliárd dollárral szegényebb lett Magyarország

888.hu

2017.08.01. 10:28

A kígyóvállú momentumos srácok népszavazási kezdeményezésének hála, Magyarország elesett egy 1,8 milliárd dolláros támogatástól.

A kígyóvállú momentumos srácok népszavazási kezdeményezésének hála, Magyarország elesett egy 1,8 milliárd dolláros támogatástól.

Mint kiderült a Nemzetközi Olimpiai Bizottság mintegy 1,8 milliárd dollárral járul hozzá a 2028-as Los Angeles-i olimpiarendezéshez, természetesen ezt a pénzösszeget Magyarország is megkaphatta volna.

A NOB és az amerikai nagyváros hétfőn jelentette be, hogy megszületett a megállapodás, amely egyben azt is jelenti, hogy a 2024-es játékokat minden bizonnyal Párizsnak ítélik oda szeptemberben Limában. Párizs, amely így szinte biztosan otthont adhat a 2024-es játékoknak, 1,5 milliárd dolláros támogatásra számíthat a NOB-tól.

Donald Trump elnök közleményben gratulált. Úgy fogalmazott, biztos benne, hogy a Los Angeles-i nyári olimpia jól szemlélteti majd az olimpiai eszmét és az amerikai szellemiséget, és hozzátette, nagyon várják már, hogy vendégül láthassák.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére