Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum lábbal tiporta a sajtószabadságot, mégis mindenki hallgat róla

888.hu

2017.05.18. 17:00

Suhognak az 1918-1919-es törikönyv lapjai. Hiszen legutóbb akkortájt történtek ilyen incidensek.

Ma a momentumos "nehézfiúk" betörtek az Origo szerkesztőségébe, ahol kérdőre vontak egy újságírót. Nevezetesen Kovács Andrást. Az incidens után eddig egyetlenegy baloldali, urambocsá liberális sajtótermék sem állt ki Kovács mellett, még csak nem is írnak az Origo szerkesztőségének megtámadásról. Ismét elővették a jó öreg kettős mércét, és szerkesztőségileg úgy döntöttek, hogy elhallgatják a hírt.

Megkerestük Gábor Lászlót, az Origo hírfőszerkesztőjét, aki elmondta:  

Ez eddig a legerősebb támadás a sajtó ellen, ez nem etikai, hanem jogi kérdés."

Mivel a sajtószabadság elleni durva és agresszív támadásról a 444-index-hvg tengely nem adott hírt, ezért feltételezzük, hogy a jogvédelem felkent egyházaként működő TASZ sem hallott még róla. Hiszen ezidáig egyetlen árva szóra sem méltatták az Origo székházának megtámadását. Cikkünk megírása előtt megkerestük a TASZ-t, illetve a Mérték Médiaelemző Műhelyt, hiszen mindketten azt állítják magukról, hogy ők a sajtó- és a véleményszabadság elkötelezett támogatói. Amint válaszolnak frissítjük a cikket.

Tehát, hogy tisztán lássunk: azok a fiatalok akarják újraindítani Magyarországot, akik a sajtó munkatársait inzultálják. Alattomosan rátámadni egy újságíróra és a munkahelyén számonkérni azért, mert azt írja amit, ez bőven kimeríti a sajtószabadság korlátozását. Sőt, a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozzák, hogy Kovács András szégyelli már magát – mely enyhén szólva is felháborító.

Mi ez, ha nem megfélemlítés?

Kedves liberális barátaim, nem érzitek a sajtó szabadságának a csorbulását? Nem látom a Momentumot kérdőre vonó cikkeket sőt, még egy beszámolót sem vagytok képesek írni.

Tehát a liberális olvasók és médiamunkások szemet hunynak afelett, hogy a kedvenc pártocskájuk ráront egy magánszerkesztőségre azért, mert nem tetszik nekik az, amit róluk írnak?

Igaza van tehát a Momentumnak, ideje lenne elbeszélgetnünk. 

UPDATE: Cikkünk megjelenése után az Index.hu és a Heti Válasz is kritikával illette a Momentum Mozgalom akcióját, a TASZ és a Mérték Médiaelemző Műhely a közösségi médiában közzétettek egy állásfoglalást. A 444, a Mandiner és a Magyar Nemzet érdemben nem reagált az eseményekre.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Felhívást tett közzé a XXI. Század Intézet a 2006-os események kapcsán

2006 októberében békésen ünneplő magyarokat vertek véresre Budapest utcáin. Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök, Petrétei József miniszter és az akkori budapesti rendőrfőkapitány, Gergényi Péter utasítására gumilövedékekkel lőtték őket, könnygázgránátokat vetettek be ellenük. Földre tiport, magatehetetlen polgárokat rugdostak, gumibotoztak. A rendőrökről levetették az azonosító jelvényeiket, és ellenünk fordították őket.

Tizenöt éve kilőtték a szemét, és a gumilövedék az életét is tönkretette

Tizenöt éve kilőtték a szemét, és a gumilövedék az életét is tönkretette

Nagy Lászlót 2006 előtt sem hordozta a tenyerén a Jóisten. Élt, ahogy tudott, inkább küszködve, mint könnyedén, laza csuklóval hegedülve. Nem titkolja, de nem is veri a mellét azért, mert csak egyszerű „melósok” voltak a szülei. Ő is az, szobafestőként keresi a kenyerét. Tizenöt éve végképp megváltozott az élete, amikor október 23-án kilőtték az egyik szemét. Nem is padlóra, inkább az alá került, a lehető legmélyebbre – 35 évesen. Kikészült testileg, lelkileg, anyagilag.

Kitiltották a BLM- és az LMBTQ-szimbólumokat egy iskolából, kitört a botrány

Kitiltották a BLM- és az LMBTQ-szimbólumokat egy iskolából, kitört a botrány

Egy tanárnő eltávolította az amerikai zászlót az osztályterméből, mondán, az „erőszakot, fenyegetést és intoleranciát” jelent. Az oktató így kívánt tiltakozni a politikai szimbólumokat kitiltó döntés ellen.

Így vélekedik Ferenc pápa a családról

A család az apa, anya, gyerek, és pont.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére