Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum lábbal tiporta a sajtószabadságot, mégis mindenki hallgat róla

888.hu

2017.05.18. 17:00

Suhognak az 1918-1919-es törikönyv lapjai. Hiszen legutóbb akkortájt történtek ilyen incidensek.

Ma a momentumos "nehézfiúk" betörtek az Origo szerkesztőségébe, ahol kérdőre vontak egy újságírót. Nevezetesen Kovács Andrást. Az incidens után eddig egyetlenegy baloldali, urambocsá liberális sajtótermék sem állt ki Kovács mellett, még csak nem is írnak az Origo szerkesztőségének megtámadásról. Ismét elővették a jó öreg kettős mércét, és szerkesztőségileg úgy döntöttek, hogy elhallgatják a hírt.

Megkerestük Gábor Lászlót, az Origo hírfőszerkesztőjét, aki elmondta:  

Ez eddig a legerősebb támadás a sajtó ellen, ez nem etikai, hanem jogi kérdés."

Mivel a sajtószabadság elleni durva és agresszív támadásról a 444-index-hvg tengely nem adott hírt, ezért feltételezzük, hogy a jogvédelem felkent egyházaként működő TASZ sem hallott még róla. Hiszen ezidáig egyetlen árva szóra sem méltatták az Origo székházának megtámadását. Cikkünk megírása előtt megkerestük a TASZ-t, illetve a Mérték Médiaelemző Műhelyt, hiszen mindketten azt állítják magukról, hogy ők a sajtó- és a véleményszabadság elkötelezett támogatói. Amint válaszolnak frissítjük a cikket.

Tehát, hogy tisztán lássunk: azok a fiatalok akarják újraindítani Magyarországot, akik a sajtó munkatársait inzultálják. Alattomosan rátámadni egy újságíróra és a munkahelyén számonkérni azért, mert azt írja amit, ez bőven kimeríti a sajtószabadság korlátozását. Sőt, a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozzák, hogy Kovács András szégyelli már magát – mely enyhén szólva is felháborító.

Mi ez, ha nem megfélemlítés?

Kedves liberális barátaim, nem érzitek a sajtó szabadságának a csorbulását? Nem látom a Momentumot kérdőre vonó cikkeket sőt, még egy beszámolót sem vagytok képesek írni.

Tehát a liberális olvasók és médiamunkások szemet hunynak afelett, hogy a kedvenc pártocskájuk ráront egy magánszerkesztőségre azért, mert nem tetszik nekik az, amit róluk írnak?

Igaza van tehát a Momentumnak, ideje lenne elbeszélgetnünk. 

UPDATE: Cikkünk megjelenése után az Index.hu és a Heti Válasz is kritikával illette a Momentum Mozgalom akcióját, a TASZ és a Mérték Médiaelemző Műhely a közösségi médiában közzétettek egy állásfoglalást. A 444, a Mandiner és a Magyar Nemzet érdemben nem reagált az eseményekre.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére