Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum a Soros-egyetemmel akarja megnyerni a főpolgármester-választást

Sümeghi Lóránt

2019.06.12. 15:00

A Nagykörúton belüli Momentum EP-képviselője hamar felfedte lapjait a főpolgármester-választás kapcsán, ugyanis az egyik legfontosabb kérdésnek a Soros-egyetemet tartja.

Dacára annak, hogy alig telt el idő az európai parlamenti választások óta, a Momentum már most megkezdte az őszi főpolgármester-választás kapcsán kondicionálni a választókat, méghozzá a szerintük legrelevánsabb témával: a Soros-egyetemmel. Donáth Anna ugyanis a Facebook-oldalán többek között azt írta, hogy

szerintem olyan főpolgármesterre van szükségünk, [...] aki felemeli a szavát és nem fél kiállni, amikor elüldözik a CEU-t.

Donáth Annának, aki korábban a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület volt projektmenedzsereként tevékenykedett, valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva nem tűnt fel, hogy a Soros-egyetem a mai napig számtalan képzést tart Budapesten, így pedig meglehetősen kínos olyan képtelenségeket állítani, mint hogy bárki is elüldözte volna Soros intézményét.

Korábban megírtuk, a Momentum jelöltje az a Kerpel-Fronius Gábor, aki korábban agyhalottnak minősítette a magyarokat, a fideszes szimpatizánsokat pedig droidoknak. A bevándorláspárti ellenzéki előválasztáson ellenfele a Gyurcsányék által indított Kálmán Olga, Schmuck Andor, Sermer Ádám és Karácsony „f888szért hagytam magam rábeszélni” Gergely lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére