Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Mi Hazánk megtiltaná a kerékbilincselést a fővárosban

888.hu - MTI

2020.05.12. 16:00

A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi az autósoknak hadat üzenő Karácsony Gergely által újraindított „statáriális kerékbilincselés” betiltását a kormánynál – jelentette be a párt alelnöke kedden Budapesten.

Novák Előd azt mondta, a fővárosi önkormányzat csak a vészhelyzet idején kieső „parkolási sarcot” szeretné pótolni az „önbíráskodó” kerékbilincseléssel.

Úgy vélekedett, hogy a kerékbilincselés teljesen észszerűtlen intézkedés, mert éppen a vélt jogsértő állapotot tartja fenn a szabálytalankodás visszaszorításra hivatkozva, és csupán profitmaximalizálásra törekszik.

A szabálytalan parkolások egyik legfőbb oka az önkormányzatok mulasztásos bűncselekménye, vagyis az, hogy az önkormányzati törvény előírásai ellenére nem biztosítják szükséges számú parkolóhelyet.

Ehelyett hivatalos rablóbandák szakosodnak a már-már betarthatatlan szabályokból következő büntetések behajtására, a városban közlekedők lerablására

– fogalmazott Novák Előd, hozzátéve, hogy a kerékbilincselés, valamint a parkolási maffia jellemzően bevételhez sem juttatja az önkormányzatokat, mert rendszerüzemeltetés címén eltünteti a pénzt, ezért a veszélyhelyzet elmúltával sem működhet úgy ez a korrupt rendszer, mint korábban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére