Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A médiatanács is vizsgálódik Niedermüller miatt

888.hu - MTI

2020.03.05. 13:29

A Magyar ATV szolgáltatójával szemben indult a vizsgálat.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint állampolgári bejelentés nyomán a médiatanács vizsgálatot indít a Magyar ATV szolgáltatójával szemben a január 23-ai A nap híre című közéleti műsorában elhangzottak miatt, amelyben az egyik résztvevő többek között rémisztő képződménynek nevezte a „fehér, keresztény, heteroszexuális” embereket.

Mint ismeretes, Niedermüller Péter összellenzéki erzsébetvárosi polgármester az ATV kifogásolt adásában azt mondta:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket (ugye, fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a »nemtudoménmik«), akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. (...) Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.

 

Az NMHH kommunikációs igazgatósága tudatta azt is, hogy a médiatanács ötszázezer forintos bírságot szabott ki az RTL Klub szolgáltatójára, mert a Reggeli című műsor egy tavaly októberi adását támogató, diétás étkezéssel foglalkozó magyar cég termékét túl részletesen, vásárlásra ösztönözve mutatta be.

A Gyurcsány-párt alelnökének kijelentéseit követően hatalmas felháborodás tört ki, még tüntetést is tartottak a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt, ahol több ezres tömeg gyűlt össze.

Niedermüller kirekesztő mondatai miatt Civil Összefogás Fórum feljelentést tett, a Nemzeti Nyomozó Iroda szerint közösség elleni uszítás bűntett gyanújával indult nyomozás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére