Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A májusi választások tétje, hogy meg tudjuk-e védeni Európát a tömeges bevándorlástól

Sümeghi Lóránt

2019.04.05. 16:24

Az európai parlamenti választás tétje nem más, mint hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetõi lesznek-e az uniónak, ezért a Fidesz kampányismertetõjének rendezvényén Orbán Viktor miniszterelnök egy hétpontos programot hirdetett meg.

Ma délután a Parlamenti szalon című rendezvény keretén belül bemutatásra került a Fidesz EP-választási programja, ezzel pedig hivatalosan is elindult az európai választásokat érintő kampány, mely nemcsak Magyarország, hanem az egész európai kontinens szempontjából is sorsdöntőnek ígérkezik. A Kocsis Máté frakcióvezető által megnyitott rendezvényen Orbán Viktor miniszterelnök mellett felszólalt az EP-listát vezető Trócsányi László, Szijjártó Péter külügyminiszter, illetve Szájer József EP-képviselő. 

Európa válaszút előtt áll

A miniszterelnök előtt felszólaló Trócsányi László többek között arról beszélt, hogy Európa ismét veszélyben van, válaszút előtt áll: a kontinens akkor tud a mienk maradni, ha megőrizzük a kultúránkat.

Emellett megemlítette, hogy az unión belüli kettős mérce és az azt fenyegető veszélyek kapcsán "Magyarország most sem kíván hallgatni." 

Meg kell akadályozni az Európai Egyesült Államok létrejöttét

Rövid beszédét Szájer József EP-képviselő szavai követték, melyben kifejtette, hogy mi, magyarok egyetlen európai népnél sem vagyunk kevesebbek.

Megerősödtünk abban, hogy történelmi tapasztalatunk, józan gondolkodásmódunk védendő érték. Olyan fundamentum, amelyre egész Európának szüksége van, egyetlen európai népnél sem vagyunk alábbvalók"

– fejtette ki. 

A Trócsányi László által elmondottakra utalva megjegyezte, hogy a kettős mérce mérgező, ez ássa alá a tagállamok unióba vetett bizalmát. Ezért tovább kell küzdeni, bele kell állni a vitákba, mert a napnál is világosabb, mit kell tenni:

az Európai Egyesült Államok rémálmát az európai nemzetek megerősítésével meg kell akadályozni."

Végezetül kiemelte, Európa csak erős nemzetekre alapozva őrizheti meg békéjét, amikor Magyarország ezért harcol, azt egész Európáért teszi.

Népességcsere

Ezt követően Szijjártó Péter a globális migrációs csomag veszélyeire hívta fel a figyelmet és hangsúlyozta, hogy 

Magyarország nem akar sem migrációs kibocsátó, sem tranzit-, sem befogadóország lenni."

Elmondta, hogy mi voltunk az első európai ország, amely világosan nemet mondott a globális migrációs csomagra. "Legyünk büszkék erre, és arra, hogy ellenálltunk a hatalmas nyomásnak". 

A külgazdasági és külügyminiszter arról is beszélt, hogy négy évvel ezelőtt nagyjából 400 ezer illegális bevándorló vonult át az országon.

Miközben megsértették a határainkat, belemosolyogtak a kamerákba, de keresztülmentek mindenen, majd pedig a rendőrségre támadtak a kerítés megépítése után." 

Mint mondta, "az egész egy terv része volt, aminek a lényege az volt, hogy egy világméretű népességcserét hajtsanak végre. Nagy szerepe volt ebben Brüsszelnek, ami végig a kötelező kvóta mellett állt, és olyan migrációs politikát alakítottak ki, ami meghívásként értelmezendő."

A felszólalók szavait végül a miniszterelnök beszéde zárta. Ebben hangsúlyozta a határvédelem, az előremutató családpolitika és a szuverenitás megőrzésének fontosságát, továbbá egy egyedülálló, hétpontos programot hirdetett a bevándorlás megállításáért. A kormányfő programja szerint

a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak." 

Javasolta továbbá, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására az akarata ellenére, és senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül. Szorgalmazta, hogy

szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot, Brüsszel pedig ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit."

Orbán Viktor végül követelte, hogy Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát, és bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén.

Szavai szerint ezek azok a pontok, amelyek a legszükségesebbek a bevándorlás megállításához és a keresztény kultúra megőrzéséhez. Kérte egyúttal a választókat, hogy aláírásukkal támogassák majd ezt a programot. Hangsúlyozta végül, hogy a brüsszeli elit hatalmi törekvéseit meg kell fékezni, a bevándorlást meg kell állítani. 

Érdemes megemlíteni, hogy ezzel el is startolt a kampány, így szombattól indul az aláírások gyűjtése. Mint ismert, a májusi európai parlamenti választáson indulni szándékozó pártoknak ajánlóíveken kell megszerezniük az induláshoz szükséges 20 ezer érvényes támogató aláírást.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Idén is félmillió gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz és tejtermékhez az iskolaprogramokban

Idén is félmillió gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz és tejtermékhez az iskolaprogramokban

Több százezer gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz, valamint tejtermékhez az iskolatej-, valamint az iskolagyümölcs- és iskolazöldség programokon keresztül, amelyre a kormány ebben a tanévben összesen 7,81 milliárd forintot fordít. Az iskolagyümölcs- és iskolazöldség programban 2309 általános iskola 536 ezer tanulója, az iskolatej programban pedig 2678 iskola 435 ezer diákja vesz részt.

Megmentették az életét a Dunába esett nőnek Budapesten

Megmentették az életét a Dunába esett nőnek Budapesten

Vízirendészek mentettek ki egy nőt a Dunából a főváros IX. kerületében – közölte a police.hu.

A magyarok kétharmada igazságtalannak tartja a százmilliós gyöngyöspatai kártérítést

A magyarok kétharmada igazságtalannak tartja a százmilliós gyöngyöspatai kártérítést

A politikai közbeszédben nagy visszhangot váltott ki az a bírósági ítélet, melynek értelmében szegregáció okán több mint 100 millió forintos kártérítésben részesülnek a gyöngyöspatai roma családok, ezért a Századvég megvizsgálta, hogy az ügyben mi a magyar lakosság álláspontja.

Ítélet idő

Ítélet idő

Elképesztő ügyek borzolják mostanság a magyarok idegeit.

Tudtad-e, hogy: A „Münchausen”-anyák akár halálosan is megbetegíthetik gyereküket

Tudtad-e, hogy: A „Münchausen”-anyák akár halálosan is megbetegíthetik gyereküket

A gyermekbántalmazásnak több formája ismert, és félrevezető, ha csak a zúzódások, kék foltok érik el ingerküszöbünket. Az abúzus sok formája halk és csak a négy fal között történik, sőt: van olyan is, ami első ránézésre gondoskodásnak tűnhet. Ilyen a kiterjesztett Münchausen-szindróma is.

2020 for Viktor Orbán

2020 for Viktor Orbán

PM Orbán started 2020 with an international press conference. Here are the main points he addressed in his speech.

Szavazz a gyöngyöspatai kérdésről: Orbánnak vagy a Soros-szervezeteknek van igaza?

A telefonszám, amire az alapdíjú SMS-t lehet küldeni, a +36303104444.

Szegény koaláknak már semmi sem jó

Szegény koaláknak már semmi sem jó

Előbb a tűz, aztán most az azt eloltó víz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére