Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Magyarországot vegzáló "jogvédők" nem tiltakoznak a magyar himnusz szlovákiai tiltása ellen

Vincze Viktor Attila

2019.04.05. 15:22

Öt úgynevezett nemzetközi civil jogvédõ szervezet elképesztõen cinikus nyílt levelet írt az Európai Unió Általános Ügyek Tanácsának, hogy az tartson hivatalos meghallgatásokat a magyarországi jogállamisággal kapcsolatban. Olyan szervezetekrõl van szó, amelyek a Kárpát-medencei magyarokat érõ jogsérelmek miatt eddig még soha nem tiltakoztak, továbbá amelyeknek nincs mondanivalójuk a magyar himnusz éneklését tiltó szlovák jogtiprás ellen sem.

Ezeknek az álcivil szervezeteknek az EU-s választási kampány közepén megírt levélkéje mögött egyértelműen az EP-választások befolyásolásának szándéka áll. Ez persze a kettős mércét alkalmazó brüsszeli globalista elitet egyáltalán nem zavarja, hiszen ők csak a nem létező orosz befolyásolási kísérletek ellen küzdenek.

A Soros György politikai érdekeit képviselő Emberi Jogi Szervezetek Nemzetközi Szövetsége (FIDH), az Amnesty International, a Human Rights Watch, a Riporterek Határok Nélkül és a Nyílt Társadalom Alapítvány európai politikai intézete szerint aggodalomra ad okot, hogy bár már ötödszörre lesz téma az uniós miniszterek között a Sargentini-jelentés, az abban leírt konkrét problémákkal eddig még nem foglalkoztak.

A migrációt nyíltan támogató szervezetek arra a Sargentini-jelentésre hivatkozva írták meg a politikai célokat szolgáló nyilatkozatukat, amely valójában egy tényleges alapot nélkülöző, szándékos csúsztatásokon, ténybeli tévedéseken, hamis állításokon alapuló Magyarország-ellenes balliberális politikai nyilatkozat.

Szánalmas és tragikomikus, ahogy azok a „jogvédő” szervezetek aggódnak a magyar demokráciáért, amelyek eddig egyetlen, a magyarokat ténylegesen érintő jogsérelem ügyében sem emelték fel a hangjukat.

Most a saját belterjes baráti politikai körüknek elküldött felszólító levelükben tisztán politikai érvek alapján kérdőjelezik meg Magyarország jogállamiságát olyan nemzetközi szervezetek, amelyek csak a nevükben jogvédő és emberi jogi szervezetek, hiszen nekik a magyar himnusz szlovákiai éneklését tiltó és büntető soviniszta pozsonyi törvénykezéssel összefüggésben egy szavuk sincsen.

De természetesen ezek a nemzetközi "jogvédő" szervezetek nem tiltakoztak az erdélyi magyarokat a román állam részéről érő jogsértések ellen sem, ahogy a kárpátaljai magyarokat sújtó ukrán jogkorlátozó intézkedések sem voltak említésre méltó problémák a számukra. Amivel viszont nagyon szeretnek foglalkozni, az a migránsok, a nem bináris genderidentitású személyek, valamint szexuális kisebbségek érdekeinek védelme.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére