Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok több mint fele utazni készül a járvány után

888, MTI

2020.04.27. 08:29

Derül ki a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából készült kutatásból.

A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízta a Századvéget, hogy mostantól hetente mérje a magyarok utazási hajlandóságát. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója ezt podcastjében jelentette be. Mint mondta,

több mint kétezer embert kérdeztek meg, az első eredményekből az látszik, hogy a magyarok több mint fele ebben az évben tervez valamilyen belföldi utazást.
A válaszadók 12 százaléka nyilatkozott úgy, hogy felkeres majd valamilyen külföldi úti célt, legtöbben Horvátországot és Görögországot jelölték meg. Guller Zoltán hozzátette, hogy a külföldi úti célokkal kapcsolatban fontos szempontként jelenik meg a válaszolóknál, hogy az adott országot mennyire érintette súlyosan a járvány. Ennek kapcsán megjegyezte,
Magyarország megítélése ilyen téren tovább javulhat a külföldi turisták szemében, mivel hazánk az eddigi adatok alapján a vírus által kevéssé sújtott országok közé tartozik.
Guller Zoltán összefoglalva megállapította, hogy az előttünk álló hónapok, de lehet, hogy néhány év legfontosabb szempontja a biztonság lesz, így arra ösztönzi a turisztikai szolgáltatókat, hogy azon dolgozzanak, miként tudják majd ezt a biztonságot minél nagyobb mértékben garantálni az érkező turistáknak. Közölte, hogy ezt elősegítendő, készítenek egy Covid-kézikönyvet, amely az alapvető közegészségügyi információkat tartalmazzák majd – ismerteti a Magyar Hírlap.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére