Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok kétharmada elutasítja Gyurcsányt

Horváth József György

2016.05.27. 12:18

A Nézõpont legújabb közvélemény-kutatása szerint Közel kétharmados Gyurcsány Ferenc egykori kormányfõ elutasítottsága.

A magyarok közel kétharmada (64 százalék) nem szeretné fontos politikai pozícióban látni Gyurcsány Ferencet – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült legfrissebb közvélemény-kutatásából. Az ex-kormányfő balatonőszödi beszédének 10. évfordulója kapcsán készült felmérés többek között arra is rámutat, hogy csak egy szűk kisebbség (a teljes felnőtt népesség 15 százaléka) szimpatizál valamennyire Gyurcsány Ferenccel. A kérdésben a baloldali (MSZP, DK, Együtt, PM) szimpatizánsok is megosztottak: harmaduk (32 százalék) szintén elutasító a volt miniszterelnök politikai szerepvállalása kapcsán.

Módszertan: A Nézőpont Intézet telefonos közvélemény-kutatása 2016. május 19-23. között készült 1000 fő megkérdezésével. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. 1000 fős mintanagyság esetén a maximális mintavételi hiba 3,2 százalék. A pártok támogatottsága nem mutat hibahatáron túli eltéréseket áprilishoz képest.
Szegény Ferkót nem szeretik valami sokan. Ti mit gondoltok?

(Nézőpont Intézet)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére