Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok ellen uszít egy osztrák lap

Bertha László

2016.06.14. 11:28

A jó a gonosz ellen - ezzel a fõcímmel jelent meg az osztrák Weekend Magazin legfrissebb száma a két nemzet labdarúgó-válogatottjának összecsapása elõtt.
BÉCS, 11:28

A jó a gonosz ellen – ezzel a főcímmel jelent meg az osztrák Weekend Magazin legutóbbi száma a két nemzet labdarúgó-válogatottjának összecsapása előtt.

A lap írása szerint le kell győzni az alattomos magyarokat és a tekintélyelvű futballállamukat.

„Egy valaki biztosan örült a kvalifikációnak: Orbán Viktor, a mindenható miniszterelnök és fociőrült. A futballt hivatalba lépésekor, 2010-ben nemzeti üggyé tette. A kétharmados többségével megtette a saját álmát célnak, és az elmúlt években több mint fél milliárd eurót fektetett a kedvenc sportjába. A befektetések kicsiben kezdődtek, egy focis emlékművel Orbán szülőfalujában, Felcsúton. Aztán megkezdte a „Pancho Arena” (Puskás Ferencről elnevezett) építését, ami 12,4 millió euróba került. A stadion 4000 férőhelyes, ami nem is rossz egy 1800 fős falunak.”

– írja a Weekend Magazin.

A 888.hu-hoz is eljuttatott levél szerint, Eva Maria Barki nemzetközi jogász a cikk miatt bejelentést tett az Osztrák Sajtótanácsnál. A jogász szerint a lap írása megsérti az Osztrák Sajtó Kódexet, hiszen Orbán Viktort és az egész magyar nemzetet megsérti, amikor olyan kifejezéseket használ, hogy „gonosz”, „tekintélyelvű futballállam” vagy „alattomos” magyarok.

A sportot nem szabad politikai célokért felhasználni, a sport feladata hidakat építeni, a népeket véleményeltérés esetén is összekötni és nem egymás ellen felheccelni.”

– tette hozzá Eva Maria Barki.

(PestiSrácok)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf megvédte Európa-bajnoki címét 200 méter pillangón, mögötte barátja, klub- és edzőtársa, Márton Richárd ért célba a római Eb-n. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka 200 vegyesen akart vigasztalódni, miután nem jutott döntőbe 400-on. Sajnos, nem csupán néhány évvel korábbi időeredményétől maradt le, de a középdöntőben is jobban úszott, nem csoda, hogy csak a 8., míg Sebestyén Dalma 7. lett.

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Egy vatikáni felmérésben pedig már úgy is nyilatkozhat az ember, hogy non bináris....

A török csendőrök migránsokat tuszkolnak át a görög határon

Nótisz Mitarákisz görög bevándorlásügyi miniszter kedden azzal vádolta meg a török hatóságokat, hogy migránsokat kényszerítenek át az Évrosz határfolyón görög területre.

Kifogyóban a Pride után a majomhimlő elleni vakcina

Nagy-Britanniában Brighton városában a jelentések szerint nem sokkal a városi Pride-felvonulás után felfüggesztették az oltások beadását, mivel a készletek krónikusan fogyóban vannak.

Egy vatikáni felmérésben választhatsz, hogy non-bináris vagy-e

Egy új vatikáni kérdőív egy harmadik lehetőséget is kínál a válaszadóknak nemük megadásakor, nevezetesen: férfi, nő és egyéb.

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli. Akik nem tudják elképzelni, hogy miért nem lázad a magyar, mikor az újságban azt olvassa, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a helyzet. Szerintük az embereknek már régen éhen kellett volna halni például a hatalmas infláció okozta szegénységtől és még mindig élnek. Hogy van ez?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére