Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kétharmad
 
 
 
 

A magyar népszavazás megváltoztathatja az EU-t

888.hu

2016.09.27. 15:48

A CÖF (Civil Összefogás Fórum) civiljei elutasítják a kötelezõ betelepítési kvótát, ezért október 2-án részt vesznek a népszavazáson és mindenkit a referendumon való részvételre buzdítanak mert a magyar nép nem fogadhatja el, hogy önkéntes pusztulásra ítéljék. A Békemeneteket szervezõ civil összefogás abban bízik, hogy a magyar népszavazás eredményeképpen megváltozhat az EU döntéshozatali mechanizmusa, és így talán sikerülhet a hatásában a kvóta diktátumhoz hasonlító nemzetközi szabadkereskedelmi megállapodásoknak is gátat szabni.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Csizmadia László a kényszerbetelepítés elleni népszavazás ügyében tartott sajtótájékoztatóján úgy vélte, azért is fontos, hogy eredményes legyen a népszavazás, mert az elindíthatja az Európai Unió politikájának megváltozását, illetve az alaptörvény módosítását is. A Békemeneteket szervező civil mozgalom vezetője arról is beszélt, hogy a CÖF-CÖKA a nyár eleje óta mintegy 130 fórumot tartott országszerte, és ezek eredménye, illetve az őket támogató mintegy 15 ezer levél alapján az derült ki, hogy a civilek véleménye szerint a Közel-Keletre irányuló amerikai demokráciaexport nem volt eredményes, és Európa nem készült fel az ennek nyomán keletkező újkori népvándorlásra. Csizmadia László az egyik legnagyobb problémának nevezte a közös határvédelem hiányát, aminek következtében Görögországon és Olaszországon keresztül átjáróházzá vált a kontinens. Mindennek nyomán megbénult a brüsszeli bürokrácia; leállt az EU-Törökország megállapodás végrehajtása is, és a balkáni országok egyre inkább migránstáborrá változnak.

Ebben a helyzetben kényszerült több ország, így Magyarország, Szlovénia és Ausztria önálló határvédelemre, és egyre inkább erősödik az európai népek ellenállása saját vezetőikkel szemben – mondta. Annál is inkább, mert a civilek véleménye szerint a brüsszeli vezetés túlterjeszkedett a hatáskörén, és olyan nyomást gyakorol a nemzetállamokra, amihez nincsen joga.

Csizmadia László kitért arra is: az emberek nem nézik jó szemmel, ha "álcivil szervezeteket pénzhatalmi erők", például Soros György mozgatnak folyamatokat.

A magyar népszavazás szimbolikus, hiszen a demokráciát védi a globális uralommal szemben; emellett a referendum a nemzeti szuverenitás kifejeződése – erről Fricz Tamás, a CÖF másik alapítója beszélt. Ebben a helyzetben olyan világszemléleti konfliktusok bontakoznak ki, mint a globalizmus és a nemzetállamok ellentéte. Míg az egyik álláspont szerint csak a nemzetállamok feletti szervezetek alkalmasak a világ problémáinak megoldására, addig a másik álláspont az, hogy a nemzetállam a konfliktusok kezelésének organikus egysége; ezt a nézetet képviseli a magyar kormány is – mondta Fricz Tamás, aki szerint minden magyar ember kötelessége, hogy október 2-án elmenjen szavazni, mert nemet kell mondani a multikulturalizmusra.

A 888.hu kérdésére Ifj. Lomnici Zoltán elmondta, hogy a CÖF azért is bízik abban, hogy a magyar kvótareferendum megváltoztathatja az unió sok tekintetben antidemokratikus és rossz döntéshozatali rendszerét mert az EU Bizottság október 27-re tervezi, hogy aláírja Kanadával azt a szabadkereskedelmi egyezményt, amelynek negatív hatásai a kvótarendeletekéhez mérhetőek.

Az alkotmányjogász szerint azért veszélyes a kanadai és uniós szabadkereskedelmi megállapodás mert ez az előkészítését jelenti annak az EU és az Egyesült Államok között tervezett szabadkereskedelmi megállapodásnak, amely térdre kényszerítheti Európát. A tervezett megállapodás hatására megjelenhetnek a klónozott élelmiszerek Európában, illetve az egyezmény katasztrofális hatást gyakorolhat az európai gyógyszer-, jármű- és vegyiparra, illetve a megállapodáshoz kapcsolódó, a tervek szerint felálló választott bíróságok az amerikai nagyvállalatok érdekeit preferálják majd tette hozzá, az alkotmányjogász.
 

OLVASTAD MÁR?

Kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ma a Bernátok és a Felíciák ünnepelnek, Isten éltesse őket!

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

Amerika, London, Párizs

Theresa May brit miniszterelnök szerint a kormány „új, merész” javaslatot terjeszt az alsóház elé, amikor a jövő hónapban szavazásra bocsátja a brit EU-tagság megszűnésének törvénybe iktatását célzó tervezetet.

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Szabad vasárnap

Alain Delon vasárnap este megkapja az Arany Pálma-életműdíjat a 72. cannes-i filmfesztiválon annak ellenére, hogy egy feminista szervezet petícióban tiltakozik a világhírű francia filmszínész elismerése ellen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére