Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A listázgató, a korrupt és a bokorban pisiltetõ - így áll fel a Jobbik frakciója

Sümeghi Lóránt

2018.05.03. 14:52

Megalakult a Jobbik parlamenti képviselõcsoportja, frakcióvezetõnek Gyöngyösi Mártont választották - jelentette be Mirkóczki Ádám országgyûlési képviselõ csütörtökön, az ellenzéki párt rácalmási kihelyezett frakcióülését követõen.

Mirkóczki Ádám közölte, hogy Gyöngyösi Márton munkáját két általános frakcióvezető-helyettes – Volner János és Farkas Gergely – mellett további három frakcióvezető-helyettes és egy frakcióigazgató segíti. Az MTI kérdésére elmondta, hogy a parlament alelnökének Sneider Tamást jelölik.

Érdemes megjegyezni, a fent említett jobbikosok mindegyikének igencsak terhelt múltja van, egyelőre inkább felelőtlennek, mintsem bátor döntésnek tűnik, hogy a párt vezetősége őket sorakoztatja fel a frontvonalra.  

Mint ismert, Gyöngyösi Márton volt az, aki korábban a magyar országgyűlésben lévő zsidó származású embereket akarta összeírni, később pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az áprilisi választást megelőzően a bevándorláskérdéssel kapcsolatban nyugati lapoknak szolidaritásról és a bevándorlók szükségszerű befogadásáról beszélt.

Farkas Gergelyről pont a választási kampány alatt derült ki, hogy Simicska – akkor még – határtalan büdzséjéből próbálta kilóra megvenni az ellenzéki képviselőket, hogy azok lépjenek vissza a Jobbik javára. Farkas akkor nemcsak tisztességből, hanem válságkommunikációból is megbukott, ugyanis az őt terhelő hangfelvétel meghallgatása után mindössze annyit tudott mondani: ő csupán viccelt. 

Volner Jánosról korábban megírtuk, hogy a Jobbik családos frakcióvezetőjéről egy egész fotósorozat készült, miközben egy titokzatos nővel a bokrok között tartózkodott. Mint később kiderült, Volner elismerte, a bokorban kalandozó hölggyel magánéleti kapcsolatot folytat dacára annak, hogy akkor még nős volt.

A most éppen néppártosodó Sneider "Roy" Tamásról pedig köztudott, hogy egy maffiaszerű szkinhed (bőrfejű) szervezetnek volt a helyi vezetője. Pontosabban az Egerben működő Nemzeti Ifjak Egyesületének. 

Ütős egy frakció lesz, na!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére