Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok még mindig nem értik

Bertha László

2016.03.22. 14:08

A Liberálisok remélik, hogy a történtek nem szolgálnak újabb alapot a menekültkérdés és a terrorizmus összemosására. Az LMP képviselõje pedig a mocsárszagú politikától félti a muszlimokat.
BUDAPEST, 14:08

A Liberálisok remélik, hogy a történtek nem szolgálnak újabb alapot a menekültkérdés és a terrorizmus összemosására. Az LMP képviselője pedig a mocsárszagú politikától félti a muszlimokat.

A többi párthoz hasonlóan a Liberálisok is sajtóközleményben fejezték ki együttérzésüket a brüsszeli terrortámadások áldozataival, azonban a folyamatokat még mindig nem sikerült megérteniük:

a Liberálisok hisznek a szabadságban, a demokráciában, a humanizmus értékeiben és bíznak abban, hogy a történtek nem szolgálnak újabb alapot majd a gyűlöletkeltésre, a menekültkérdés és a terrorizmus összemosására."

– írja a liberális párt.

Csiba Katalin, az LMP politikusa a blogoldalán osztotta meg gondolatait az eseményekről. Õ leginkább a muszlimokért aggódik a terrortámadások után:

a gondolataim az áldozatokkal vannak. A közvetlen áldozatokkal, akik megsérültek és megrémültek, és a közvetett áldozatokkal (menekültekkel, muszlimokkal), akiket újra igaztalanul vegzálnak majd."

– majd lejjebb így folytatja:

valószínű, hogy számító és pragmatikus politikai erők ki fogják használni az emberi félelmet és erősíteni fogják a rettegést, hogy bebetonozzák hatalmukat, ez nem volna új politikai megoldás. Számtalan esetben okozott már a terrorista robbantásoknál is nagyobb társadalmi kárt ez a folyamat. Ezért fontos a félelem nélküliség ereje. Ezért fontos megvédenünk a muszlimokat, a menekülteket, akik áldozatai lehetnek annak a mocsárszagú politikának, amit otthon is napirenden tart a kormány."

Bátran kijelenthetjük, hogy mára az emberek többségének egyértelművé vált, hogy a terrorizmus és a bevándorlás kéz a kézben jár. Ezt igazolják a párizsi és a brüsszeli terrortámadások is. A többségi társadalom "gyűlöletkeltése" helyett érdemes lenne a valóságról és tényekről beszélni. Nem az európai, és nem is a magyar emberekkel van a baj.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump: „Hillary megőrült!”

Trump: „Hillary megőrült!”

Donald Trump amerikai elnök vasárnap élesen bírálta Hillary Clinton volt külügyminisztert, volt elnökjelöltet azért, mert orosz érdekek szolgálatában állónak nevezett két elnökjelölt-aspiránst.

Tévhitek a klímaváltozásról: Az új világ = sivatag és csótányok?

Tévhitek a klímaváltozásról: Az új világ = sivatag és csótányok?

Rengeteg közhely és tévhit kering a klímaváltozással kapcsolatban mindkét oldalról. Új cikksorozatunkban megvizsgáljuk, hogy ezek vajon mennyire igazak, mit gondol ezekről a tudomány.

„A Jobbik méltatlanná vált a magyarság képviseletére”

Nincs többé keresnivalója a Corvin közben sem a Jobbiknak, sem Jakab Péter frakcióvezetőnek, aki a parlament lépcsőjén Gyurcsány Ferenccel esküdözött, és Dobrev Klárával állt egy színpadra – jelentette ki Pongrátz András Corvin-közi 56-os szabadságharcos, akinek a közleményét Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke juttatta el vasárnap az MTI-hez.

Ő nyerte a 12. Nemzeti Vágtát

Az idén is Nagy Arnold, Temerin lovasa nyerte a Nemzeti Vágta döntőjét Fantázia nevű lován, akárcsak tavaly.

Nyolc király hely Szegeden

Nyolc király hely Szegeden

Szeged a Dél ékszerdoboza, ehhez nem fér kétség. Az Alföld leggyönyörűbb és legharmonikusabb városa. Lokálpatrióta sorozatunk következő részében Szegedet vettük górcső alá, mégpedig gasztro szempontból.

Varga Mihály: Magyarország szeretné, ha a Világbank a migrációt kiváltó problémákra koncentrálna

Varga Mihály: Magyarország szeretné, ha a Világbank a migrációt kiváltó problémákra koncentrálna

A gazdasági lassulás egyre inkább eléri Kelet-Közép-Európát, a magyar gazdaság már megtette a lépéseket a várható gazdasági lassulás ellen.

Trócsányi: Brüsszel jegeli a balkáni bővítést

Trócsányi: Brüsszel jegeli a balkáni bővítést

Brüsszel jegeli a balkáni bővítést és amennyiben késleltetik az integrációt, más hatalmi centrumok szereznek befolyást a térségben – írta Trócsányi László, európai parlamenti képviselő vasárnap a magyarnemzet.hu oldalon, annak kapcsán, hogy az Európai Unió tagállamai­nak nem sikerült megegyezniük Albánia és Észak-Macedónia uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére