Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A laptopját elhagyó MSZP-s is kiemelt téma volt a nemzetbiztonsági ülésen

Bokor Gábor

2017.08.04. 08:58

Az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának rendkívüli ülésén az országgyûlési választási rendszer informatikai védelme, a magyarországi rendezvények biztosítása és a letelepedési kötvények mellett kiemelt téma volt a szocialista Molnár Zsolt esete is, aki egy repülõgépen felejtette laptopját, amin államtitkok is lehettek.

A mintegy kétórás csütörtöki ülés után Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke elmondta, hogy az utolsó nemzetbiztonsági bizottság ülésen konszenzussal abban állapodtak meg, hogy a két parlamenti ülésszak között csak akkor hívnak össze rendkívüli ülést, ha nagyon alapos és indokolt témák vannak.

Most ilyen volt az országgyűlési választási rendszer informatikai védelmével kapcsolatos döntések meghozása. Kiderült, hogy a hétfőre összehívott, valójában Soros György érdekeit szolgáló rendkívüli ülés témái hírhamisításon, rosszindulatú ellenzéki hazudozáson alapulnak"

– fogalmazott Németh, aki szerint megengedhetetlen, hogy szimplán botránykeltés miatt hívják össze az ülést.

Szél Bernadett, az LMP képviselője felháborítónak tartja Molnár Zsolt esetét. A szocialista elnök egy Madridba tartó gépen felejtette a notebookját, amin akár államtitkok is lehettek. Molnárnak még a nagykövetséget is értesítenie kellett, hogy visszaszerezze számítógépét.

Szóba került a vizes világbajnokság is az ülésen, Molnár Zsolt és Németh Szilárd is elismerését fejezte ki az eddigi magyarországi kiemelt rendezvényeken a résztvevők biztonságát garantáló szerveknek.

Magyarország a legbiztonságosabb ország képét mutatta. A vizes világbajnokság történeté­ben még egy szervező sem kapott olyan magas értékelést, mint Magyarország"

– mondta Németh Szilárd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére