Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A közpénzek ellopásáról beszélő Lackner Csabát kivágták az MSZP-ből

Sümeghi Lóránt

2019.10.29. 15:22

A korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti képviselő kizárásáról döntött az MSZP.

Az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsa megtárgyalta Lackner Csaba ügyét, a testület a fegyelmi felelősséget megállapította, és a pártból való kizárás mellett döntött – tájékoztatta a párt az Magyar Távirati Irodát. A döntés értelmében Lackner Csaba már nem tagja a Magyar Szocialista Pártnak.

Kétmilliót kért vissza egy tér felújításából a fehér porral lebukó MSZP-s politikus

Ahogyan arról tegnap itt, a 888-on is beszámoltunk, Tóth Bertalan MSZP-elnök kezdeményezte a kispesti korrupciós és drogbotrányba keveredett képviselő, Lackner Csaba kizárását az MSZP-ből, mivel Lackner az általa megadott határidőig nem adta vissza mandátumát. Szombatra az is kiderült, hogy a mandátumáról a politikus nem hajlandó lemondani magától. A XIX.


Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy kezdeményezi Lackner Csaba kizárását, mivel az MSZP elnökségének felszólítása ellenére Lackner Csaba nem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról. Korábban megírtuk, Lackner Csaba – miután olyan felvételek szivárogtak ki, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszél – felfüggesztette párttagságát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére