Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A korrupt Gyurcsány-kormány miatt támadja Magyarországot Brüsszel

888.hu

2020.05.15. 14:10

Nem mi mondjuk, hanem az Európai Bizottság: Magyarországgal kapcsolatban a legnagyobb problémát még mindig a 2007 és 2010 között fennálló rendszerszintű korrupció jelenti.

Az Európai Parlament videókonferencia formájában megtartott ülésén a 2018-as pénzügyi évre vonatkozó zárszámadási jelentésekről szavaztak Brüsszelben.

Deutsch Tamás felhívta a figyelmet, hogy az Európai Bizottság zárszámadási jelentése fordulatot jelent az Orbán-kormánnyal szemben hangoztatott korrupciós vádaskodásokat illetően:

Az Európai Bizottság elfogadott zárszámadási jelentése fordulatot jelent az Orbán-kormánnyal szemben folyamatosan hangoztatott korrupciós vádaskodásokat illetően.

A jelentés egyértelműen kimondja, hogy Magyarországgal kapcsolatban a 2010 előtti időszakban gyökerező rendszerszintű pénzügyi visszaélések és korrupciós ügyek jelentik a legfőbb problémát.

A jelentésből megállapítja, hogy a 2010 előtti szocialista-liberális kormányzás idejére vezethető vissza a rendszerszintű problémák megjelenése. A szabálytalanságok, visszaélések kiugró növekedése is 2007-től erősödött, a közbeszerzési eljárásokban az összeférhetetlenség ellenőrzésének rendszerszintű hiányát állapította meg a jelentés, mind a strukturális, mind a mezőgazdasági alapok esetében” – mondta el Deutsch Tamás a parlamenti szavazások kapcsán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére