Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A koronavírus-járvány és Karácsony hazugságai is megnehezítették az évet

888 - MTI

2020.12.30. 14:30

Nehéz év volt 2020, nemcsak a koronavírus-járvány egészségügyi és gazdasági hatása miatt, hanem a valóságtól elrugaszkodó, a budapestieket egyre gátlástalanabbul a hatalom eszközének tekintő Karácsony Gergely főpolgármester és fővárosi kollégái miatt is – értékelte az idei évet a fővárosi Fidesz szerdán a közösségi oldalán.

Mint írták:

jövőre is fellépnek a főpolgármester hazugságai ellen, szóvá tesznek minden hibát, visszaélést, védeni fogják a budapestiek érdekeit, »közös értékeinket«.

Azt sem adjuk fel, hogy jobbító javaslatokkal, értelmes vitákkal segíteni próbáljuk a városvezetés munkáját, közös ügyeinket. Mert ez az ellenzék feladata, még akkor is, ha a gőg és hatalmi arrogancia egyre jobban eluralkodik a főpolgármesteren és emberein„ – írták.

Hozzátették, hogy továbbra is hiszik, hogy a bajban összefogásra és segítségre van szükség, legyen szó akár az az idősekről, a gyermeket vállalókról, a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családokról, vállalkozásokról.

A közösségi oldal bejegyzésében felidézték: a főpolgármester első intézkedései között ”mindenfajta egyeztetés nélkül felfestett néhány sárga vonalat a budapesti utakon, amellyel – úgy gondolta – megoldotta a biciklis közlekedést Budapesten„, azonban a körúton azóta is állandóak a dugók, miközben az őszi és téli időszakban a kerékpársávok szinte üresek.

Mint írták:

a Lánchíd felújítása »Karácsonyék szerencsétlenkedése és időhúzása miatt« minimum egy évet késik és ötmilliárd forinttal drágább lesz, mint Tarlós István alatt lett volna.

”A jövőbeni kivitelezőt pedig azóta lehet sejteni, hogy Tüttő főpolgármester-helyettes asszony az egyik pályázó vállalat születésnapi bulijának díszvendége volt hónapokkal ezelőtt„ – jegyezték meg. Hozzátették: ”a látszatra – és a haverokra – sokat adva„, a főváros vezetése a Transparency Internationalre bízta magát, ”amely óránként 25 ezer forintért felügyeli, hogy becsületesen dolgozzanak„, ”bár ennek a szerződésnek a részletei sem nyilvánosak„.

A fővárosi Fidesz szerint bebizonyosodott, hogy ”Karácsony Gergely az átláthatóságról is csak kamuzott a kampányban„, és a speciális jogrendet kihasználva, az ellenzéket meg sem hallgatva, egy személyben döntött a főváros több száz milliárdos jövő évi büdzséjéről. Hozzátették: szakemberek helyett politikai kinevezettek kerültek a fővárosi cégek élére, mint például Draskovics Tibor, Walter Katalin, Mártha Imre, ”vagy a fővárosi rendészet élén Gyurcsány Ferenc egykori testőre„. ”Brüsszelben Jávor Benedek, a főpolgármester haverja költ a pandémia alatt négyszer annyit, mint az elmúlt évek pénzügyi kerete volt„ – tették hozzá. A bejegyzésben kitértek arra is, hogy ”fű alatt kitiltották Szent István szobrát a Szent István parkból, a járványügyi veszélyhelyzetben pedig, a fővárosi idegenforgalom kárvallottjainak megsegítése helyett kötelezővé tették a közterületeken terjesztett ingyenes újságokba négy oldalnyi általuk írt propagandaanyag beemelését„.

»A választási programban megígértek nyomokban sem fedezhetőek fel a mindennapokban«

- szögezték le. Mint írták, a klímavészhelyzetben a nagyobb budapesti dugók generálása mellett ”lett néhány rovarhotel„, a járványhelyzet közepén közösségi ivókút, ”a minimum húszezer ember húszezer forintos rezsitámogatásából pedig körülbelül néhány ezer ember kétezer forintos támogatása„.
”Számtalan, téves és jogilag hibás döntés nyomán többmilliós bírságokat kellett kifizetnie a Fővárosi Önkormányzatnak és cégeinek„ – sorolták.

A fővárosi Fidesz bejegyzésében megemlítette: ”van viszont Hagyó Miklósékat megszégyenítő buszmutyi, ahol a területért felelős főpolgármester-helyettes volt élettársa, off-shore cég, teljesítetlen szerződés, hamis referenciák és ki tudja még mi került napvilágra, de vizsgálóbizottságot nem hajlandó összehívni a főpolgármester„.

”És persze a régi időkből ismerős áldozati szerep. A jóképű, helyes, biciklis demokrata, akit bánt a csúnya jobboldal. Mindezt napról napra sulykolva a választóknak„ – írták. Hozzátették:

a főpolgármester Facebook-posztjainak 26 százaléka foglalkozik Budapest ügyeivel, »az összes többi saját politikai, hatalmi törekvéseit szolgálja«.

Megjegyezték: Karácsony Gergely ”teljes mellszéleséggel kiállt a zsidózó és cigányozó szerencsi jobbikos jelölt, Biró László mellett, elutazott kampányolni neki, de a róla tévedésből és néhány óráig általunk átvett mém számára a legfontosabb esemény ebben az évben. Hiszen lehet hergelni az embereket, addig sem kell az elvégzett vagy el nem végzett munkáról és feladatokról beszélni„.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Sokan nem is tudják, hogy milyen nagy napra virradtunk ma, ezért egy történettel és egy fotógalériával emlékeztetünk mindenkit, hogy „nem kell félni” a másoktól.

Kamu Karácsony már angol nyelvű tanulmányt is írt

Kamu Karácsony már angol nyelvű tanulmányt is írt

Tóka Gábor azt állította, hogy Karácsony az egyetemen még tudott angolul, hiszen közösen írtak egy tanulmányt, csakhogy erről maga Karácsony ismerte el 2004-ben, hogy Tóka csak kedvezett neki, és nincs valós munkája a dolgozatban.

Trollmentes lakodalom

Trollmentes lakodalom

Igazán bombasztikus ötlettel jelentkezett Mérő László. A matematikusnak a Telexen megjelent írása szerint a Fidesz hívei meghekkelhetik az ellenzéki előválasztást. „Százezer tudatos fideszes résztvevő az előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát.”

Vona szerint is színjáték az ellenzéki előválasztás

Az ex-Jobbik-elnök a Facebook-oldalán értekezett arról, hogy végül miért Karácsony lesz úgyis az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére