Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kommunisták is elmennek, és nemmel szavaznak

Bokor Gábor

2016.09.05. 15:58

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke a Kossuth Rédió 180 perc címû mûsorában arról beszélt, hogy õ elmegy október másodikán szavazni és arra biztat mindenkit, hogy nemmel szavazzanak.

A betelepítési kvótáról tartott népszavazásig már kevesebb mint négy hét van hátra, a nagyobb pártok pedig már bőszen dolgoznak azon, hogy mozgósítsák szavazóikat. Egyes törpepártok pedig azon ügyködnek, hogy a választópolgárok otthon maradjanak.

A Munkáspárt is nyilatkozott az ügyben, Thürmer Gyula a párt elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának volt reggel a vendége, ahol elmondta, arra buzdítja szavazóit, hogy menjenek el és szavazzanak nemmel. 

A Munkáspárt az elsők közt volt, akik felhívták a veszélyt a migrációs hullám negatív hatásaira. Mi javasoltuk először, hogy az országot meg kell védeni, a határokat le kell zárni"

– fogalmazott Thürmer. 

A pártelnök szerint a referendum az elmúlt évek egyik legfontosabb belpolitikai eseménye, hisz ritkán fordul olyan elő, hogy egy kormányzat megkérdezi a szavazóit egy fontos kérdéssel kapcsolatban. Október másodikán a magyar függetlenségről mondhatnak véleményt az állampolgárok. A politikus szerint ez egy nemzeti kérdés, ami fontosabb, mint egy saját párt érdeke. 

Október másodikán nem parlamenti választás lesz, hanem népszavazás. Nem értek egyet azokkal a pártokkal, amelyek azt mondják, hogy most az Orbán-kormány tevékenységét értékeljük. Október harmadikán és negyedikén is Orbán Viktor lesz a miniszterelnök és ez így van rendjén" 

– mondta a pártelnök. 

Itt arról van szó, hogy Magyarország lakosságát bővítjük-e menekültekkel. Az a véleményünk, hogy ez egy nemzeti kérdés és nem azzal kell törődni, hogy szeretjük-e a kormányt vagy sem"

– fogalmazott Thürmer. 

(Hirado.hu, Kossuth Rádió) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére