Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kerítésbontás után migránsokat telepítene Magyarországra az MSZP

888.hu

2017.06.07. 14:28

A betelepítési kvóta elfogadása mellett érvelt kedden egy televíziós mûsorban Molnár Gyula, az MSZP elnöke.

Csak felületi kezelés, amit a kormány tesz a migránsválsággal kapcsolatban, és Európával együtt kellene a problémát megoldani – mondta az MSZP elnöke az ATV-ben. Molnár Gyula arra a kérdésre, hogy eszerint akár a kvótát is el kell-e fogadni, azt mondta, nem teheti meg egy ország, hogy csak élvezi az előnyöket, de a kötelezettségeket nem vállalja. Szerinte, ha az együttműködésben vannak olyan elemek, amelyek nem annyira kedvezőek Magyarországnak, azt bizony el kell fogadni.

Érdekesség, hogy a tavaly október 2-i népszavazás előtti kampány során az MSZP, az ellenzéki pártok és médiumok tagadták a betelepítési kvóta létezését, ezzel becsapva a választók egy részét.

Ne felejtsük el, hogy Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje nemrég a Reutersnek azt nyilatkozta:

Azon leszünk, hogy a kerítés minél gyorsabban lebontható legyen. Nem építettem volna kerítést, mert nem a kerítés mentette meg Magyarországot, mivel Magyarországra egyetlen menekült sem akart letelepülni.”

Világos tehát, hogy a sorozatos muzulmán terrorcselekmények ellenére – melyek elkövetői közül rengetegen a migrációs hullámot és a brüsszeli politikát kihasználva jutottak Európába – mire számíthatnánk a szocialistáktól, amennyiben kormányra kerülnének 2018-ban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére