Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"A kerítés azt üzeni, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni"

Forisek Ádám

2018.02.12. 16:21

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfõn beszélt Budapesten a határkerítés létjogosultságáról.

A kerítés erős fizikai akadály az illegális migráció előtt, de emellett van egy fontos politikai üzenete is arról, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni és ellenáll az ilyen irányú külső politikai nyomásnak"

– idézi Hidvéghi Balázs szavait az MTI.

A kommunikációs igazgató kiemelte, az ellenzék korábban is és most is bírálja a határvédelmet, mellyel egyrészt azt állítja: lebontanák a kerítést, és beengednék az illegális migránsokat, másrészt politikailag is megadná magát a külső nyomásnak.

Az ellenzék lehet, hogy bénának tűnik, amikor hatalmi harcokat folytat, de ebben a kulcskérdésben egyetértés van köztük, habozás nélkül lebontanák a határvédelmet, ha lehetőséget kapnának rá – közölte. A politikus szerint ezzel meggyengítenék Magyarországot, kormányzásuknak Magyarország lenne az első és legfontosabb áldozata és egy legyengült ország nem tudna védekezni sem az illegális bevándorlás, sem a külső politikai nyomás ellen, amely Brüsszelből és Soros György részéről érkezik.

A kommunikációs igazgató megerősítette, hogy a támadások ellenére is kitartanak a Stop Soros mellett. Ez egy nagyon fontos törvényjavaslat, és minden eszközt be kell vetni, hogy megnehezítsék, ellehetetlenítsék az illegális migráció erőltetését a magyar emberek akaratával szemben – hangsúlyozta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére