Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A KDNP sem kér Veszprém első LMBTQ-bulijából

Horváth Tamás

2020.08.13. 12:01

Határozott közleményt adott ki Halmay Gábor, a Kereszténydemokrata Néppárt veszprémi önkormányzati képviselője.

Tegnap mi is megírtuk, hogy online petíció indult az augusztus 15-re, Nagyboldogasszony ünnepére meghirdetett veszprémi LMBTQ-buli ellen, ami az eseménynek otthont adó szórakozóhely szerint az első ilyen jellegű „mulatság” lesz a város több mint ezeréves történetében.

A petíciót, amely egyben egy nyílt levél is Porga Gyula polgármesternek címezve, alig két nap alatt több mint ezren írták alá. (Aki még nem tette meg, IDE KATTINTVA tudja támogatni a kezdeményezést.)

Halmay Gábor, a KDNP veszprémi önkormányzati képviselője | Fotó: vehir.hu

Az ügyben nem tétlenkedett tovább a KDNP veszprémi alapszervezete sem, Halmay Gábor, a párt önkormányzati képviselője az alábbi közleményt juttatta el a 888.hu szerkesztőségébe:

„A Kereszténydemokrata Néppárt veszprémi önkormányzati képviselőjeként aggodalommal értesültem arról, hogy a Budapest Pride országos rendezvény idei eltörlése után Veszprémben, a királynék városában az LMBTQ közösség által szervezett, széles körben hirdetett rendezvényt tartanak augusztus 15-én, Nagyboldogasszony ünnepén.

Az esemény megrendezése ellen, illetve a hasonló rendezvények korlátozásának érdekében egy civil petíció született, amelyet polgármester úrnak címeztek. A petíció kezdeményezői engem személyesen is megkerestek az ügyben, ezért a következő közleményt kívánom nyilvánosságra hozni.

Egyértelmű provokációnak tartom, hogy a római katolikus egyház egyik legfőbb ünnepén Veszprémben, az ezer éves püspöki, később érseki székhelyen egy olyan szervezet kíván középpontba kerülni rendezvényével, amelynek tagjai az elmúlt években több alkalommal a kereszténységet és annak jelképeit gyalázó magatartással vonultak fel a főváros utcáin. Teszik ezt úgy, hogy közben mostani eseményük leírásában is az elfogadást és részben a vallási szabadságot hangsúlyozzák. Évek óta figyeljük liberális embertársaink „elfogadó” retorikáját, mára viszont azt mondjuk, köszönjük, ebből nem kérünk többet! Mi, kereszténydemokraták egyértelműen és határozottan kiállunk a családok, a kereszténység, az alapvető erkölcsi és emberi normák védelme mellett, és elutasítunk mindenfajta provokációt.

Ragaszkodva alapelveinkhez őszintén remélem, hogy a jövőben az ilyenfajta megosztó rendezvények szervezői eseményleírásuknak megfelelően tekintettel lesznek a nemzeti és keresztény hagyományokra, ünnepekre, a keresztény családok hitére illetve a konzervatív, normalitásra támaszkodó emberek érzékenységére.

Cum Deo pro Patria et Libertate – Az Istennel a Hazáért és a Szabadságért!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A család természetes közegét meg kell védeni

Nem a család fogalmának felülvizsgálatára, és nem vitára, hanem harcra van szükség – jelentette ki az Alapjogokért Központ igazgatója a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson pénteken.

Már az X-Men megnevezés is szexista

Már az X-Men megnevezés is szexista

Eltávolíthatja a Marvel Studios az X-Men filmsorozat nevéből a „men” szót, hogy befogadóbbá tegye azt.

Öt jel, hogy ismerősöd elkapta a Woke-vírust, német választás lesz a hétvégén

Öt jel, hogy ismerősöd elkapta a Woke-vírust, német választás lesz a hétvégén

Balkán lehet a következő nagy ugrása az EU-nak, a bevándorlás nem segít a demográfiai válságon.

A Gyurcsány-show szereplői képtelenek voltak megszervezni az előválasztást

A Gyurcsány-show szereplői képtelenek voltak megszervezni az előválasztást

Kiderült, a Párbeszéd vezetői pontosan tudják, hogy hazugság az a baloldali szöveg, miszerint „Orbán Viktor miniszterelnök parancsára kínai hackerek megtámadták a baloldal informatikai rendszerét és ezért állt az le” – írja az Origo pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére