Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kapcsolati erőszak témában tart online előadást a Ficsak

Ányos Miklós

2021.01.23. 15:15

Kedd délután kapcsolati erőszak témában tart ingyenes online előadást a Fiatal Családosok Klubja (FiCSaK) – közölte a klub alapítója.

M1 aktuális csatorna szombati műsorában Király Nóra hangsúlyozta: ez egy nagyon összetett probléma, amelyben minden ötödik nő érintett, éppen ezért a Ficsak a Mindennapok Női Szemmel Egyesülettel közösen kiemelten foglalkozik majd a témával. A válások csökkentése mellett a cél a kapcsolati erőszak elszenvedőinek segítése – tette hozzá.

Gyermekvállalás után általában a nők maradnak otthon, ezzel anyagi szempontból férjüknél kiszolgáltatottabbá téve magukat – mondta -, az ellenük irányuló verbális erőszakot titokban tartják, általában a legközelebbi barátoknak sem beszélnek róla.

A keddi előadáson Tari Annamária pszichológus beszél majd arról, hogy milyen jelei vannak egy erőszakos kapcsolat kialakulásának, mit tud tenni az áldozat, hogyan tudja megelőzni, hová tud fordulni segítségért. A hosszú távú terv egy olyan országos kapcsolati védőháló kialakítása, amely korai szakaszban képes kiszűrni az erőszak kapcsolat jeleit – hangzott el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére