Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A jövő héten dönthet a kormány az újraindítási tervről

888.hu

2021.03.17. 13:00

Lezárja a héten az ország újraindításáról szóló online konzultációt a kormány, majd a válaszok fényében döntés is születhet az elkövetkezendő időszakról.

 

Február 17-én, szerdán indult el az online konzultáció az élet újraindításáról. A konzultációban arra keresnek választ, hogy a nyitás hány lépésben, hány fokozatban történjen meg, valamint hogy milyen kedvezményeket kapcsoljanak a védettségi igazolványhoz.

Ezeket nemcsak az oltottak kapják meg, hanem azok is, akik igazoltan átestek már a fertőzésen, meggyógyultak. Amennyiben valaki megkapta a védőoltást, nem kell igényelnie az igazolványt. Az állam hivatalból postázza az ingyenes kártyát, annak kiállítását külön nem kell kérni – írja az Origo.

A kormány az oltási versenyt kívánja megnyerni, a vakcinaútlevéllel kapcsolatos teendőket másodlagosnak tartja – értesült a lap. Az írják, ha minden a jelenlegi elképzeléseknek megfelelően zajlik, akkor Magyarországon május végére mindenkit beoltanak, míg az európai országokban csupán a jelentkezők felének jut vakcina.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére