Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik lapja egy régi Népszava-hírhamisítást melegített fel

888.hu

2017.06.09. 15:28

A Jobbik pártsajtója gondolt egy nagyot és felmelegítette a Népszava bukott lejárató kísérletét Orbán Viktor ellen, amelyet 2015-ben még a 444.hu is megpróbált újrahasznosítani. Ebbe a díszes társaságba került bele az Alfahír és a kuruc.info is.

Elképesztő, de a Jobbik pártsajtója egy olyan ügyet melegített fel, amibe a részben Soros György által is finanszírozott, balliberális 444.hu-nak is beletört a bicskája.

2015-ben ezt írta a 444.hu:

A 444 kiemelte, hogy Orbán szerint: Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét. Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani. A gazdasági növekedés fenntartásához több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.

Ez már igen! A derék 444 akkor aztán leleplezte a miniszterelnököt és a Fideszt! Két és fél évvel később ezt sikerült megismételnie az Alfahírnek, a Jobbik pártsajtójának.

Természetesen az egész sztori egy óriási csúsztatás.

Mindez nem zavarta a Jobbik pártsajtóját, öles betűkkel hozták le:

Aznap a kuruc.info is átvette az igen komoly hírt, amely szerint Orbán Viktor bevándorlókat akar befogadni Magyarországra, 2001-ben.

Valószínűleg a véletlennek köszönhető (vagy mégsem?), hogy mindkét lapban ugyanaz a képkivágás jelent meg a Népszava 2001-es cikkéből.

A Jobbik a Facebookon tapsolt is ehhez a gigantikus leleplezéshez:

Az évszázad leleplezéseként közölt hír nem más, mint a Népszava ósdi, kommunista időket idéző lejáratása Orbán Viktor ellen. Az ügyben már 2001-ben is helyreigazítást kellett leközölnie a "szociáldemokrata napilapnak", majd 2015-ben a 444-nek is.

Az eredeti szöveg ugyanis így hangzik.

Hogyha fent akarjuk tartani a gyors gazdasági növekedést Magyarországon, ehhez 10 millió magyar nem elég, a soron következő néhány évben be kell fogadnunk néhány millió embert munkaerőként a szomszédos országokból. Több mint 4 millió magyar él a határokon túl, fontos, hogy olyan országot teremtsünk, amely vonzó a régióban"

– mondta Orbán Viktor.

Közeleg tehát egy alapos helyreigazítás az Alfahíren is.

Gratulálunk a jobbikos Alfahírnek, hogy a külhoni magyarok befogadásának ötletével támadja a miniszterelnököt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére