Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik képtelen elengedni az iszlámot, ismét a muzulmánokkal példálóznak

888.hu

2017.11.22. 08:38

A baloldali értelmiséget kiszolgáló Vona Gábor után most a párt szóvivõje "coming outolt". Mirkóczki Ádám arról beszélt, hogy életében egyszer szeretne elmenni egy izraeli zarándokútra.

A Jobbik szóvivője Molnár Zsolttal vitázott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, ahol az egyik téma az volt, hogy fordult meg antiszemitából filoszemitává a Jobbik retorikája. Itt merült fel Vona Gábornak azon korábbi kijelentése, amit az iszlámról mondott. Mirkóczki szerint a Jobbik elnöke akkor arról beszélt, hogy példát kell venni a muzulmánokról, mert ők nagyon ragaszkodnak a hitükhöz.

Rónai Egon kérdésére, hogy ezt Vona Iránban mondta-e, azt válaszolta, hogy úgy tudja, Törökországban. Arra a kérdésre, hogy a pártelnök Izraelben járt-e már, Mirkóczki azt felelte: nem tud róla. Hozzátette: „coming outolok most egyet, én például szeretnék elmenni egy szentföldi zarándoklatra az életem során”. Megemlítette, szerinte Vona Gábor is szeretne kimenni Izraelbe, ha még nem járt ott.

Így kampányolt a Jobbik a menekültek befogadása mellett

Kevesen emlékeznek arra, hogy Mirkóczki Ádám egy évvel a Magyarországot is elérő, európai migránsválságot megelőzően, Budapesten tartott sajtótájékoztatót az iraki nagykövetség előtt. A Soros-tervet letagadó jobbikos politikus akkor a menekültekkel kapcsolatban azt mondta:

„A Jobbik szerint Magyarországnak humanitárius és egészségügyi segítséget kellene nyújtania az iraki áldozatoknak, a menekülteket befogadnia, valamint katonai eszközöket adnia azoknak a kurd katonáknak, akik jelenleg is harcolnak az ISIS ellen.”

A közel-keleti menekültek befogadása mellett érvelő Mirkóczki ezt követően a térségben kibontakozott, sok esetben véres vallási konfliktusok kapcsán azt nyilatkozta:

„a magát Iszlám Államnak nevező szervezettől mindenki szenved, és nem lehet a keresztények és muszlimok vagy síiták és szunniták közötti ellentétről beszélni, hiszen mindenki, aki nem ért egyet a terroristák ideológiájával, az életével játszik.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére