Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik elárulta a saját szavazóit

Sümeghi Lóránt

2017.03.06. 18:57

Tuzson Bence szerint jelentõsen megváltozott a Jobbik hangja, mert eladták a párt lelkét, a Jobbik már nem az a párt, amelyik korábban volt.

Tuzson Bence szerint jelentősen megváltozott a Jobbik hangja, mert eladták a párt lelkét, a Jobbik már nem az a párt, amelyik korábban volt.  Ezt azzal magyarázta, hogy a Jobbiknak "új gazdája van", egy magyar földesúr, aki médiavállalkozó is. Nyilvánvalóan Simicska Lajosra utalt.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint a Jobbik a saját szavazóit is elárulta, mivel nem az ő érdekükben politizálnak – írja az Origo. Azt is mondta, hogy

amikor pártpénzekről van szó, mindig kiderül, hogy a Jobbik politikusai rokonokat és ismerősöket támogatnak különböző tanulmányok megrendelésével." 

Arról is beszélt – nyilvánvalóan Simicska Lajosra utalva –, hogy a Jobbiknak új gazdája van, egy nagybirtokos-médiavállalkozó. Közismert, hogy Simicska Lajos és a Jobbik elnöke, Vona Gábor többször találkoztak. A Jobbik kutatóintézete Simicska újságjától, a Magyar Nemzettől rendszeresen megrendeléseket kap. Simicska az utóbbi időben különösen a kormány agrárpolitikájára dühös, mert elveszti földjeit és nagybirtokosként nem kap agrártámogatást. Egy ideje a Jobbik feltűnően támadja a kormány agrárpolitikáját emiatt, bár 2014 előtt ők is földosztást akartak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére