Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik az MSZP szintjére süllyedt

Tóth Dalma

2018.11.27. 21:01

A Jobbikot megtépáztak az elmúlt idõszak botrányai. Az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett halad a közvélemény-kutatások szerint. A Fidesz vezet a teljes népesség és a biztos pártválasztók körében is.

A biztos pártválasztók körében 55 százalékon áll a Fidesz – derült ki a Závecz Research legfrissebb közvélemény-kutatásából. Utána jön a Jobbik 12 százalékkal. A harmadik helyet az MSZP tudta bezsebelni a maga 11 százalékával. A DK-ra a szavazók 8 százaléka voksolna. Az LMP a parlamenti küszöb alatt, 3 százalékon áll. A Momentumot a szavazók 5 százaléka támogatja. A Kétfarkú Kutya Párt 3 százalékot, a Mi Hazánk Mozgalom 1 százalékot, a Párbeszéd pedig szintén 1 százalékot kapna.   

Hatalmas szakadék tátong a Fidesz és a többi párt között

Nemrég megkérdeztünk titeket, kedves olvasókat, hogy szerintetek mi a tipikusan magyar. Ti megválaszoltátok, mi pedig összegyűjtöttük a 7+1 legszebb, legkreatívabb és legjobb választ. Íme:

A teljes népesség körében is a Fidesz vezet 36 százalékkal. A Jobbikot és az MSZP-t ugyanannyian támogatják, 7-7 százalékon állnak. A DK a teljes népesség körében is megugraná a parlamenti küszöböt, a szavazatok 5 százalékát kapná. Az LMP, a Kétfarkú Kutya Párt és a Momentum 3 százalékon áll. Õket követi a Mi Hazánk Mozgalom és a Párbeszéd a maguk 1-1 százalékával. 

A felmérést a Závecz Research Intézet készítette november 13-22. között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére