Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik alelnöke rajongója levelével mosdatja magát

Tóth Dalma

2018.03.28. 21:20

Ózd jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid 2016-ban szexuális erõszakkal fenyegette meg akkori kabinetfõnökét, aki ma már nem dolgozik mellette.

Szó szerint a következő szavak hangoztak el Janiczak szájából: "Oda dobod föl a pinádat! Szárazon kúrlak seggbe az összes fasszal!”.

A felvételek nyilvánosságra kerülése után a jobbikos polgármester teljesen összezavarodott, folyamatosan saját magának ellentmondó nyilatkozatokat tesz – írja a Pesti Srácok.

Először elnézést kért, azaz beismerte a felvételek hitelességét, illetve hogy a felvételeken ő beszél, tőle származnak a vállalhatatlan, gyalázatos mondatok. Azzal mentegetőzött, hogy ő is csak ember, és magánbeszélgetésekről van szó, és olyankor az ember másképp beszél, mint nyilvánosan.

Janiczak azonban meggondolta magát és ma inkább azzal állt elő, hogy a „kormány propagandagépezete” (sic) „manipulált felvételekkel” akarja őt lejáratni. Mindehhez egy lelkes női rajongójának levelét idézte, amelyben az illető védelmébe vette a jobbikos polgármestert.

"Ki és mi jogosít fel arra másokat, hogy pellengérre állítsa őt/őket? Honnan tudják ezek az emberek, hogy mi fért bele kettejük viszonyába? Kell ezt nekünk hallani? Mi közünk van hozzá? Õ se kíváncsi a mi otthoni vagy munkahelyi beszélgetéseinkre!" – írta a női rajongó.

Janiczak már ott tart, hogy rajongói levéllel igyekszik megvédeni saját magát, és inkább azt hangoztatja, hogy "Mi közünk hozzá?".

A Híradó Vona Gábort is megkérdezte, hogyan vélekedik az ügyről, és hogy szerinte Janiczak miért fenyegette meg anális erőszakkal női beosztottját. A Jobbik elnöke kiállt Janiczak mellett, szerinte ez "bárkivel megeshet."

A hangfelvételek nyilvánosságra kerülése után a Mindennapok Női Szemmel Egyesület útjára indított egy kezdeményezést, amelyben azt követelik, hogy a beosztottját szexuális erőszakkal fenyegető Janiczak Dávid távozzon a közéletből. A petícióhoz itt tudtok csatlakozni.

A Fidelitas feljelentést tett Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere ellen, mivel vállalhatatlan szavai megvalósítják a zaklatás büntetőjogi tényállását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére