Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A járvány ellenére gőzerővel fejleszt a Bajcsy

888.hu

2020.12.11. 18:15

Több mint másfél milliárd forint értékben érkeztek korszerű gépek és berendezések a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba a koronavírus-járvány alatti védekezéshez.

Dr. Bodnár Attila főigazgató elmondta,

az intézmény a COVID-19 második hulláma alatt is folyamatosan fejleszt a betegek minél magasabb színvonalú ellátása és gyógyítása, valamint a helyiségek komfort fokozatának emelése érdekében.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ eszközpark fejlesztési projektjéből 1,7 milliárd forint értékben érkezett 10 altató gép, 58 invazív lélegeztető gép, 79 betegőrző monitorrendszer és 336 db infúziós pumpa.

Mindezek mellett 55 intenzív ellátásra alkalmas ágy segíti az orvosok és a szakdolgozók mindennapi munkáját.

Üzembe helyeztek egy korszerű veszélyes hulladékok csomagolására alkalmas gépet is, ami szintén nagy segítséget jelent a kórház működésében.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházban – a járvány időszak ellenére -

befejező munkálataihoz ért a családbarát szülészeti osztály és császárműtő kialakítása is. Az intézményben évente átlag 1.700 újszülött ellátása történik a 14 gyermekágyas részlegen.

Mindezeken felül a kórházban folyamatos a helyiségek felújítása – festés, burkolás, nyílászárócserék -, valamint az új vizes blokkok kialakítása a betegek minél magasabb színvonalú komfortérzetének biztosítása érdekében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Akinek még nem sikerült ma egy jót nevetnie, arról Dobrevék gondoskodnak. Tessék: megtartották az első árnyékkormányülést a ma kezdődő parlament ősz ülésszaka előtt. Ott volt mindenki. A Jó, a Rossz és a Csúf. Ja nem, a Jó hiányzott.

Orbán Viktor: A baloldalt Amerikából pénzelték

A magyar kormányfő a pártok frakcióvezetőinek beszédére reagált a parlament hétfői ülésén.

24.hu: A baloldal kampányát Amerikából finanszírozták

Csaknem kétmilliárd forint érkezett 2022 első felében Márki-Zay Péter mozgalmához az Egyesült Államokból – írja a baloldali 24.hu nevű portál. A lap kifejti, milyen szerepe lehetett Karácsony tanácsadójának az amerikai pénzek megszerzésénél.

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Európában elsőként, Magyarországon megkérdezzük az emberek véleményét a szankciókról – mondta napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben Orbán Viktor miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére