Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A HÖK nem tud elrugaszkodni a gólyatábori szextõl

888.hu

2016.08.21. 16:58

Úgy tûnik, hogy még huszonévesen is jó mókának számít egy hökös gólyatáborban az, ha orális szexet imitálnak a lányok és a fiúk. A Corvinus gólyatáborában érdekes dolgok történtek.

2014 augusztusában, Szarvason a Budapesti Corvinus Egyetem volt budai campusa – az élelmiszer-tudományi, a tájépítészeti és kertészettudományi kar – tartotta gólyatáborát. A fiúknak letolt alsógatyával kellett feladatokat elvégezniük, a lányokat pedig orális szex imitálására kényszerítették. — írja a VS értesüléseire hivatkozva a Népszabadság

Egyes hírek szerint a fiúknak mackósajtot kellett egymás fenekébe dugni és onnan kinyalni."

Az etikai vizsgálat és felelősségre vonás elmaradt a 10 fiatal megszégyenítése után. A BCE ezt azzal indokolta, hogy nem kényszerítették a hallgatókat a szexuális vonatkozású játékokra — írták a VS.hu kérdésére. 

Mókás csapatépítő

Egyelőre sokat nem tudni arról, hogy pontosan mi történt azon a bizonyos „mókás csapatépítő, corvinusos identitást és integrációt erősítő” rendezvényen, a táborban, arról sem a BCE, sem a hallgatói önkormányzat nem adott tájékoztatást, de az egyetem annyit elismert, hogy ügy lett belőle.

A dokumentumok tanúsága szerint megállapítható, hogy a dékánok kivizsgálták 2014 őszén az ügyet, fegyelmi eljárás elindítását nem tartották indokoltnak tekintettel arra, hogy a gólyatábori vetélkedőn való részvétel önkéntes volt, nem történt kényszerítés” – írta a BCE vezetése a portál megkeresésére.

Közölték, az egyik hallgatói képviselő lemondott tisztségéről, illetve mindkét érintett eltiltásra került a gólyatáborok szervezésétől. Hogy ki volt a két egyetemi hallgató akiket eltiltottak további gólyatábori szervezéstől, nem árulták el, ahogy az eltiltás okát sem. Azonban kérdéses, mégis miért büntették meg az illetőket, ha nem követtek el fegyelmi vétséget.

A vs.hu-nak néhányan arról beszéltek, a fiúknak letolt alsónadrággal, térdelve kellett különféle feladatokat elvégezniük, a csoportonként kijelölt lányoknak pedig le kellett térdelniük és be kellett venni a szájukba a kijelölt fiúk lába közé tett pálinkásüveget. A palackot a HÖK által megjelölt vonalig kellett benyelniük.

 Az egyetem mostani vezetése azt a tájékoztatást adta, hogy:

 az elmúlt évek szomorú eseményeivel is összefüggésben” kiemelten kezeli a gólyatáborok kérdését."

„Az Egyetem formális együttműködési megállapodást kötött a gólyatáborokat szervező diákszervezettel, az Öntevékeny Csoportok Irodájával, amelyben a zaklatással és nemi erőszakkal kapcsolatos megelőző lépések és jelzőrendszer is szerepel – közölték a NOL kérdésére. 

(VS.hu, Nol.hu)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére