Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hévízi magánszállások több mint fele megújul

888.hu - MTI

2020.07.27. 10:32

267 magánszálláshely összesen 761 millió forint támogatásban részesül.

A hévízi magánszállások több mint fele megújul, köszönhetően annak az összesen csaknem 800 millió forintos támogatásnak, amelyet a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció pályázatán nyertek – tájékoztatta a város önkormányzata hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint Hévízen 267 magánszálláshely összesen 761 millió forint támogatásban részesül.

Felidézik, hogy országosan 14 ezer vidéki magánszálláshely 45 milliárd forint összértékben nyert támogatást a meghirdetett pályázaton. A nyertesek már megkapták a pozitív bírálatról szóló értesítéseket, és készülnek a fejlesztések megvalósítására, amelynek keretében szobánként 1 millió, házanként maximum 8 millió forint használható fel az év végéig.

A közlemény idézi Papp Gábor polgármestert (Fidesz-KDNP), aki szerint ekkora léptékű támogatás igénybevételére korábban nem volt lehetősége a magánszálláshelyek üzemeltetőinek, és mindez minőségi ugrást tesz lehetővé a számukra.

A hévízi önkormányzat és a város Tourinform Irodája a pályázatok benyújtását ingyenes tanácsadással is segítette. A Tourinformhoz 499 személyes, telefonos vagy e-mailes megkeresés érkezett a pályázat beadásával kapcsolatban, de nemcsak Hévízről, hanem Zala megye egész területéről kaptak kérdéseket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére