Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hétfői Magyar Nemzetben lesz olvasható Orbán Viktor dolgozata

888.hu

2020.09.20. 18:55

Tusnádfürdő, Kötcse és Tranzit helyett.

Miután a vírus a politikai gondolkodás fórumait és színtereit megtizedelte, beszéd helyett marad az írás – fogalmaz a kormányfő az őszi politikai évadot köszöntő dolgozata bevezetőjében, amely a Magyar Nemzet hétfői számában fog megjelenni.

Orbán Viktor az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait. A szerző rámutat: a „libernyák” doktrína, beszédmód és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik. A konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma újra a liberálisok jelentik, miközben folyamatos támadás alatt állnak legfontosabb értékeink, mint például a nemzet, a család és a vallási hagyományok – hívja fel a figyelmet.

A kormányfő írásának legizgalmasabb része talán az Európát megváltoztató négy gondolat bemutatása. Orbán Viktor kifejti azt is, hogy miért éppen Olaszországban dől majd el Európa jövője, majd biblikus hagyományaink melletti kitartás égető szükségéről is hangsúlyosan szól.

Az írás sorra veszi a vírus második hulláma elleni védekezés gyakorlati fogásait és az első hullám hasznos tapasztalatait, illetve kitér az ellenzék mindent elutasító magatartására is. A magyar ellenzék olyan, mint a kolbász – írja Orbán Viktor, hiszen be van töltve és meg van darálva. 2022-re időközben feláll a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront, így a globalista elit és a nemzeti ellenállás közötti harc még nem dőlt el – teszi világossá Orbán Viktor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére