Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A helyszíni szervezők mérlegelésére bízza az operatív törzs rendezvények megtartását

888.hu

2022.08.19. 18:09

Jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn, ezért a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy azokat az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosban.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb átfogó előrejelzése és helyzetértékelése alapján az időjárási körülmények nagyfokú bizonytalanságot mutatnak, de általában véve romlanak. Jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn, ezért a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy azokat az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosban. Az esetleges fejleményekről természetesen haladéktalanul tájékoztatást adunk.

Kérjük az országszerte zajló rendezvények szervezőit és résztvevőit is, hogy fokozott figyelemmel kísérjék az időjárási változásokat! Kérünk minden résztvevőt és érdeklődőt, hogy részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül – írja Kovács Zoltán Facebook-oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére