Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A halottasházas Hadházyval támad Zuglóban a Momentum

888.hu

2021.02.15. 16:30

Nagy csata várható.

Sajtótájékoztatót tartott ma Fekete-Győr András, a Momentum elnöke Zuglóban, ahol bejelentette, hogy a párt Hadházy Ákost, a valóságtól független országgyűlési képviselőt indítja a helyi előválasztáson.

Fekete-Győr szerint az egykori LMP-s botránypolitikus „a korrupció elleni harcnak a védőszentje”.

Hadházy, aki folyamatosan megpróbálja lejáratni a magyar egészségügyet, arról beszélt, hogy nagyon fontosnak tartja az ellenzéki összefogást. A politikus továbbá arra is utalt, hogy Szekszárdon az MSZP-s Harangozó Tamás lehet majd a jelölt, legalábbis ő szívesen támogatná, és reméli, él majd a lehetőséggel.

Hadházy még a baloldalon is megosztó figura, kérdés tehát, hogy vajon a Momentum jól járhat-e vele. Mint ismeretes, Hadházy egyik legnagyobb botrányt – sok volt neki – kavaró megnyilvánulása az volt, amikor a Facebook-oldalán megosztott egy halottasházban készített videót. Azt állította, hogy „a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek”. Arra is utalt, hogy a vírus okozta az elhunytak halálát. Hamar kiderült, hogy ez nem igaz.

Az ügy kirobbanása után Fülöp Zsolt, Szentendre egyébként balos polgármestere kivizsgálta az ügyet. A szentendrei önkormányzat honlapján közzétett cikkben már a címben leszögezték:

„Nem voltak COVID-ban elhunytak a halottasházban”.

Kicsit beleolvasva a vizsgálat eredményébe azt olvashatjuk, hogy

a népegészségügyi hivatal képviselője a nyilvántartás alapján megállapította, hogy az ott lévő elhunytak egyike sem COVID-betegségben halt meg”.

Arról nem is beszélve, hogy az intézmény fenntartója nem a kormány, hanem a baloldali vezetésű önkormányzat volt.

Zugló egyébként baloldali fellegvárnak számít.

Itt volt polgármester Karácsony Gergely, majd őt követte a főpolgármester-jelölti előválogatón elbukó Horváth Csaba.

A térség országgyűlési képviselője pedig az MSZP-s Tóth Csaba. Hivatalosan még nem erősítették meg, de nagy valószínűséggel Tóth is elindul az előválasztáson, nehéz elképzelni, hogy feladná a körzetét.

Érdekesség, hogy egy kiszivárgott felvételen Karácsony Gergely arról beszélt, hogy Tóth Csaba többször is megfenyegette a családját, és úgy fogalmazott:

Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak. (...) Most tudnék mesélni néhány sztorit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére