Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fidesz gyõzött, Dopeman mehet lopni

Forisek Ádám

2017.04.23. 20:27

Idõközi önkormányzati választás volt ma Budapest két kerületében is. Pityinger László, alias Dopeman a szocik színeiben indult szûkebb hazájában, a Józsefvárosban, de nem tudott áttörést elérni, így a rappernek továbbra is marad a sivalkodás.

Józsefvárosban nyert a Fidesz. A VIII. kerület 6. választókörzetében azért írtak ki választást, mert Balogh István, a Fidesz-KDNP képviselője január 31-ével lemondott. A szavazók reggel hattól este hétig járulhattak az urnákhoz.

Óriási fölénnyel győzött a Fidesz jelöltje, Sántha Péterné. A korábbi alpolgármester a 424 szavazatot szerzett.

Ezzel szemben a Megyünk lopni című szám szerzője, Dopeman, csak 256 szavazatot tudott bezsebelni. Dopeman a szocialisták színeiben indult a választáson. Úgy tűnik, hogy a trágárkodás és a lopásra való bujtogatás nem hozta meg a győzelmet.

Románné Bolba Márta pedig 183 szavazatot. 

A körzetben emellett még a Jobbik, az Együtt és a Munkáspárt is indított jelöltet.

Józsefváros képviselő-testületében ezzel nem változtak az arányok: 11 kormánypárti képviselő, és 5 ellenzéki foglal helyet a testületben.

Szintén választást tartottak ma Zugló 3. körzetében, itt a DK-MSZP-Párbeszéd jelöltje, Bitskey Bence 790 szavazattal nyert, Somodi Zoltán a Fidesz-KDNP jelöltje 404 szavazatot kapott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére