Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fakenews Index már megint hozta a kötelezõt: az Oktatási Hivatal nem is adott ki állásfoglalást a CEU-ról

888.hu

2017.03.31. 21:25

Az Oktatási Hivatal (OH) közleményben cáfolta péntek este, hogy állásfoglalást adott volna ki arról, a Közép-európai Egyetem (CEU) törvényesen mûködik.

A szervezet honlapján megjelent rövid közlemény szerint az OH "a CEU közleményére hivatkozva egyes portálokon megjelent híresztelésekkel ellentétben nem adott ki semmiféle állásfoglalást arról, hogy a CEU törvényesen működik".

A CEU péntek délután közleményében azt írta: "az Oktatási Hivatal állásfoglalása megerősíti, a CEU törvényesen működik Magyarországon a miniszterelnök és más politikusok állításaival szemben".

Frissítés1:
 

A fenti közleménycsata és fakenewskodás után a CEU beismert valamit. 

Pontosabban a CEU mellébeszélt

Ezután a CEU újabb közleményt küldött, amelyben pontosította korábbi megnyilatkozását. Eszerint az OH Magyar Ekvivalencia és Információs Központja által tett megállapítások a CEU által még korábban az OH-hoz benyújtott, 17 CEU-s képzés engedélyezési ügyére vonatkoznak. 

 "A CEU-val kapcsolatos, jelenleg még tartó működési engedély felülvizsgálati eljárás még nem zárult le, de ez az eljárás is vizsgálja az Nftv. 76. Szakasz (1) bek. szerinti feltételeket, így a CEU ezen eljárás kapcsán is arra számít, hogy a hivatal megállapítja: a CEU mindenben megfelel a jelenlegi jogszabályi előírásoknak"

– közölte az egyetem.

Az Index természetesen hozta a kötelezőt: 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére