Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A doni katasztrófára emlékezett a Fidelitas

Ányos Miklós

2021.01.12. 18:15

A doni katasztrófára emlékezett a január 12-i emléknapon a Fidelitas elnöke és országos választmányának vezetője kedden a szervezet Facebook-oldalára feltett videóban.

Illés Boglárka a magyarok kitartása és küzdeni tudása egyik legtragikusabb szimbólumának nevezte a doni katasztrófát.

A Vörös Hadsereg felszerelése sokkal jobb volt a magyarénál, túlerőben volt, és a mínusz 40 fokos hidegre is jobban felkészült. A magyar katonáknak, akiket Magyarország szövetségesei küldtek a biztos halálba, esélyük sem volt – mondta.

Ma nem kell szembenézni a Vörös Hadsereggel,

de szembe kell néznünk a liberális véleménydiktatúrával, (...) legfontosabb értékeink relativizálásával és folyamatos tiprásával, azzal, hogy az értékeink melletti kiállást teljes tiltással és elhallgattatással, meghurcolással és ellehetetlenítéssel fenyegetik

- jelentette ki Illés Boglárka. Hozzátette:

a legfőbb feladat ma is megőrizni „múltunk emlékeit, hazánk szabadságát, otthonaink biztonságát”.

„Hálával tartozunk azoknak, akiknek köszönhetően hazánk szuverenitását meg tudtuk őrizni, és a folyamatos külső nyomás ellenére is meg tudtuk védeni a magyar hazát és a magyar szabadságot. Hálával tartozunk, hogy Magyarországon, ami a szociális médiában eláraszt minket, nem a többség, hanem a hangos és erőszakos kisebbség uralkodási vágya” – fogalmazott Fekete Dávid.

A Fidelitas országos választmányának elnöke hozzátette: „van kikre tekintenünk, azokra a hősökre, akik 78 évvel ezelőtt harcoltak a hazánkért, és azért, hogy még láthassák az itthon maradottakat”.

„Ez a kitartás, a lehetetlennel való bátor szembenézés, küzdeni tudás és akarás talán az az erő, ami lehetővé tette ezeréves történelmünk és nemzetünk megmaradását”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére