Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brüsszeli migránssimogatók nem nyugszanak

Nagy Gábor

2018.07.19. 12:27

Ahogy az várható volt, a brüsszeli migránssimogatók tényleg elindítják a kötelezettségszegési eljárást.

Az Európai Bizottság (EB) csütörtökön bejelentette, hogy elindítja a Magyarország elleni kötelezettségszegési eljárást az illegális bevándorlás ellen létrehozott "Stop Soros" nevű törvénycsomag miatt. A testület szóvivője, Margarítisz Szkínász azt is közölte, hogy bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás is.

Ezzel a lépéssel az EB felszólító levelet küldött a magyar kormánynak, így valóban megindul az eljárás a júniusban elfogadott törvénycsomag és az ahhoz kapcsolódó alkotmánymódosítás ügyében, amelyet több szempontból is aggályosnak találtak a testület szakértői. A brüsszeli testület ezzel párhuzamosan az Európai Bírósághoz fordult a magyar menekültügyi szabályozás ügyében, a harmadik szakaszba léptetve ezzel a 2015 végén kezdeményezett eljárást.

Ahogy arról a reggeli órákban beszámoltunk, már szerdán megjelentek olyan híresztelések, amik arra utaltak, hogy újabb kötelezettségszegési eljárás indul hazánk ellen.

Valószínűleg az bosszanthatta fel a Brüsszelben ténykedő migránssimogató tollforgatókat, illetve a Soros-hálózat tagjait, hogy a magyar Országgyűlés pár héttel korábban elfogadott törvénycsomag keretében bekerült a magyar alkotmányba az, hogy az állam alapvető kötelessége az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme, illetve az is rögzült, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. De arról is döntöttek a honatyák, hogy büntethetővé teszi az illegális bevándorlás elősegítését és szervezését.

Ismét egyértelművé vált tehát, hogy Brüsszel Soros György magyar származású milliárdos migránssimogató érdekeit védi, és újabb nyomást gyakorolni Magyarországra.

A kormány azonban kitart amellett, hogy hazánkat nem szolgáltatja ki az illegális bevándorlás veszélyeinek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére