Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bíróságon győzte le a Jobbikot Farkas Örs

888.hu

2020.10.22. 17:30

Házhoz ment a pofonért a baloldali párt.

Házhoz ment a pofonért a Jobbik a bíróságra – írta legújabb bejegyzésében Farkas Örs. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője közölte, tavaly a Jobbik Magyarországért Mozgalom beperelte, mert még elemzőként azt mondta 2019 februárjában, hogy „az országgyűlési választások óta a párt elvesztette a tagságának csaknem felét”.

„A bíróság először egy sajtóorgánum elleni perben jól megállapította, hogy szerintük valótlant közöltem (teszem hozzá, erről már a döntést követően értesültem, engem itt nem hallgattak meg), aminek birtokában a párt könnyedén nyert ellenem első fokon. Bár már itt jeleztem, hogy a Jobbik sosem tett közzé olyan hiteles adatokat, amelyek cáfolnák az általam elmondottakat” – tette hozzá.

Farkas Örs elmondta, a győri másodfok viszont most helyretette az ügyet:

Mivel a párt soha nem igazolta az általam elmondottak ellenkezőjét, senki nem tudhatja, hogy mi is a valóság ebben a kérdésben. Hiába kértük, hogy cáfolják meg az állításomat, még itt sem történt meg.

„Ha már nem fognak elnézést kérni az elmúlt másfél év pereskedése és álszent okoskodásuk miatt, legalább azt megtehetnék, hogy tisztességesen tájékoztatják a közvéleményt a párt állapotáról, nehogy véletlenül még egyszer könnyes szemmel kelljen futniuk a bíróságra, hogy valaki ”megsértette a jóhírnévhez való jogukat„ – olvasható a bejegyzésben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére