Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bevándorláspártiak ismét ekézik Magyarországot

Nagy Gábor

2018.11.12. 16:37

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselõje hétfõn sajtótájékoztatót tartott, melyen elmondta: Brüsszel bevándorláspárti politikusai tovább folytatják hadjáratukat hazánk és a magyar polgárok ellen.

Hétfőn zajlott az ún. Általános Ügyek Tanácsának meghallgatása, melyen szóba került Magyarország helyzete is. A brüsszeliták az ülésen lehetőséget adtak Judith Sargentininek is (aki az egyik legnagyobb migránssimogató az EP-ben), hogy kifejtse álláspontját.

 

Deutsch Tamás a meghallgatást így kommentálta: ahogy az egész Magyarország elleni támadás, úgy a hétfői tanácsi meghallgatás is a jövő évi EP-választási kampány része Brüsszel bevándorláspárti politikusainak oldaláról. Hozzáfűzte:

 

Mára mindenki előtt világossá vált, hogy az EU-ban az egyik legélesebb konfliktus a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők közötti politikai vita, ráadásul ennek a frontvonalában Magyarország áll.

 

Magyarország az elmúlt három évben világos és egyértelmű, sikeres és eredményes lépéseket tudott tenni az Európa irányába tartó, induló, tömeges bevándorlás megállításában – fogalmazott az EP-képviselő. A magyarok pedig egyértelmű, világos döntést hoztak a két évvel ezelőtti népszavazáson arról, hogy nem kérnek az illegális bevándorlók áttelepítésére vonatkozó kvótákból, a tavaszi országgyűlési választás pedig egyértelműen megmutatta:

 

Magyarország nem akar bevándorlóország lenni.

 

Deutsch szerint ezek a demokratikus döntések váltják ki a hazánk ellen irányuló nyomásgyakorló lépéseket, melyek között ott található a Soros-Sargentini-féle jelentés is az

 

összes hazugságával, tévedésével, valótlanságával, politikai rágalmával.”

 

Mint a politikus kifejtette: a fokozódó nyomásgyakorlás ellenére sem a magyar polgárok, sem a kormány, sem a magyar néppárti európai parlamenti képviselők nem fognak változtatni a bevándorlást elutasító álláspontjukon. Határozott, világos és egyértelmű nemet mondunk a már az unió területén lévő illegális bevándorlók áttelepítésére, bármilyen kötelező kvóta szerinti elosztásukra. Nemet mondunk a határőrizet jogának elvételére, a Soros-hálózat bevándorlást támogató tevékenységére, az ENSZ migrációs csomagjára, és nemet mondunk az uniós pénzekkel feltöltött anonim migránskártyákra is – sorolta.

 

Deutsch Tamás szerint a Magyarországgal, a magyar polgárokkal szembeni változatlan intenzitású nyomásgyakorlás még inkább aláhúzza a jövő májusi EP-választások jelentőségét. Májusban az EU valamennyi országában lehetőséget kapnak a polgárok arra, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlás kéréséről. A választás jó lehetőséget teremt arra, hogy megtörjék a bevándorláspárti többség erejét és olyan EP jöjjön létre, amely tükrözi az európai polgárok többségének álláspontját.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Betegség állhat Merkel remegése mögött?

Betegség állhat Merkel remegése mögött?

A 64 éves német kancellár remegésének lehetséges okai mögött keringési zavarok állhatnak – állítják német orvosok.

Cserbenhagyás miatt is nyomoznak a Hableány ügyében

Cserbenhagyás miatt is nyomoznak a Hableány ügyében

Újabb bűncselekmény, cserbenhagyás és elsősegélynyújtás elmulasztása ­miatt is nyomoz a május 29-én történt hajótragédia ügyében a BRFK-n felállított különleges nyomozócsoport.

Gulyás: Webernek nincs meg a többsége

Gulyás: Webernek nincs meg a többsége

Az EU következő öt évét elsősorban nem stratégiai dokumentumok határozzák majd meg, ezért különös súllyal esik latba, hogy ki lesz az Európai Bizottság elnöke – jelentette ki Gulyás Gergely.

Orbán: Magyarország erős és független

Orbán Viktor miniszterelnök a rendszerváltozás 30. évfordulója alkalmából tartott fogadást művészek, sportolók és hírességek számára.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

Ez várható ma.

Újabb rekord bizonyítja, hogy Trumpot imádják az amerikaiak

Újabb rekord bizonyítja, hogy Trumpot imádják az amerikaiak

Donald Trump kampányszámlájára egyetlen nap alatt csaknem 25 millió dollár érkezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére