Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bevándorláspárti Nyugat rengeteget tanulhat a családbarát Magyarországtól

Nagy Gábor

2019.04.27. 20:30

A magyar családtámogatási politikát méltatta csütörtöki esszéjében Chad Pecknold, az Amerikai Katolikus Egyetem (Catholic University of America) teológiaprofesszora.

Míg az európai országok évtizedek óta küzdenek a demográfiai problémával, addig 2010 óta Magyarországon pozitív tendencia indult el – nem csak a születésszám-növekedés kapcsán.

Catholic Heraldban megjelent írás megemlíti: kilenc év alatt 43 százalékkal emelkedett a házasságkötések száma, 22,5 százalékkal csökkent a válások száma – ez pedig a magyar kormány családtámogatási politikájának tudható be. A szerző hozzáteszi: a kormány nem csupán a családokat támogatja, hanem védelmezi a magyar kultúrát, a keresztény értékeket.

Chad Pecknold cikkében kitér az Orbán-kormány 7 pontból álló családtámogatási programjára, amit szembeállít a nyugat-európai bevándorláspárti politikával, amely véleménye szerint azért van jelenleg is nehéz helyzetben (szociális krízisben), mert aláássa a család fogalmát.

Pecknold írása végén Szent II. János Pál pápától idéz – "Amilyen a család, olyan a nemzet és olyan az egész világ, amelyben élünk" – utalván arra, hogy a magyar családbarát modell sokkal jobb a nemzetek számára, mint az a bevándorláspárti politika, mely ideológiai megfontolásból csökkenti a család fogalmának jelentőségét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére