Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt”

Bertha László

2019.05.10. 10:13

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy véli, az európai embereket foglalkoztató legnagyobb kérdés a migráció, ezért az európai parlamenti választáson Európa fontos döntést fog hozni.

Bakondi György az M1 pénteki műsorában azt mondta, a bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt a migránsvízummal, a névtelen bankkártyákkal és az állandó migrációs útvonalak nyitásával.

A május 26-i választáson az európai polgárok arról dönthetnek, hogy ezt az „elhibázott” migrációs politikát szeretnék folytatni vagy változtatni akarnak rajta. A téves döntés visszafordíthatatlan változásokat hozhat Európa jövőjében – emelte ki.
Hozzátette, Kelet-Európában az a kérdés, hogy megvédhetőek-e az országok, Nyugat-Európában viszont az, hogyan lehet együtt élni a migrációval, ott ugyanis a lakosság 10-20 százaléka muszlim.

Európa biztonságát veszélyeztetik a volt Iszlám Állam területéről hazatérni akaró, a harcokban részt vevő nyugat-európai állampolgárok is. Koszovó és Bosznia már megnyitotta előttük a határt, más országok még nem hoztak döntést – ismertette. Bakondi György a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte, az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor miniszterelnök politikája, és ebbe az irányba képzelik el a jövőt.

Kitért arra is, hogy a migráció folytatódik; Görögországban, Macedóniában és Boszniában is nőtt az érkező bevándorlók száma.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére