Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal veszélyezteti Magyarország biztonságát, gazdaságát, a családok megélhetését

888.hu

2022.03.10. 09:00

A Fidesz közleményben reagált Márki-Zay Péter és a baloldal szerda esti programbemutatójára.

 

Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje az Emelkedő Magyarország című választási program bemutatóján azt mondta: április 3-án esély van arra, hogy Magyarország visszataláljon a polgárosodáshoz és Európához, az ország érdeke a béke, a biztonság és a felemelkedés.

A Fidesz szerint a baloldal az elmúlt időszakban már bemutatta valódi programját: magyar katonákat és fegyvereket küldenének Ukrajnába, ezzel háborúba sodornák az országot és a magyar emberekkel fizettetnék meg a háború árát.

 

Az energiaszankciók felelőtlen követelésével veszélybe sodorják a magyar családok és vállalkozások gáz- és áramellátását, és brutális rezsiemelést hoznának a magyarok nyakára. Visszahoznák Gyurcsányt és gazdaságpolitikáját: újra tönkretennék a gazdaságot, adóemeléseket akarnak, eltörölnék a minimálbért, elvennék a családtámogatásokat és a 13. havi nyugdíjat, bevezetnék a fizetős egészségügyet, tönkretennék a vidéket, beengednék a migránsokat és rászabadítanák a gyerekekre az LMBTQ-propagandát”

– olvasható a közleményben.

A Fidesz hangsúlyozza: „április 3-án őrizzük meg Magyarország békéjét és biztonságát!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére