Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal újra elárulta a magyarokat

888.hu

2022.09.14. 19:39

Brüsszel elhibázott szankciói miatt vágtat az energia ára Európában, tízmilliók fizetik a hibás döntések árát, ám eközben a szankciópárti baloldal EP-képviselői a magyar jogállamisági helyzetről szóló mesedélutánon adnak randevút egymásnak – írta Szánthó Miklós a Facebook-oldalán.

 

Fikciós mesedélutánt szerveztek szerdán az Európai Parlamentben. Volt már ilyen. Tavares, Sargentini, és most a szintén méltán ismeretlen Gwendolin képviselő-asszony kezdeményezésére. A szerdai ülésnapon kongó padsorok, lézengő képviselők látványa fogadta azokat, akik belenéztek az egyre unalmasabb és érdektelenebb mesedélutánba.”

– írta.

Hozzátette: Gwendolin Delbos-Corfield francia, baloldali képviselő a Sargentinitől megörökölt, súlyos tévedéseket, esetenként rágalmakat is tartalmazó, az Európai Parlament plenáris ülésén előadott jogállamisági jelentésével kiprovokált konfliktust kíván szítani a magyar kormány és az Európai Bizottság között.”

 

A nemzetközi, a nyílt társadalom eszméinek elkötelezett baloldal, és magyarországi ágenseik is pontosan tudják: a tét azért nagy, mert ha képesek éket verni a megegyezésre törekvő magyar kormány, és a szintén kompromisszum-késznek tűnő Európai Bizottság közé, akkor végre a nemzetközi baloldal megbüntetheti az általuk nem szívlelt nemzeti-konzervatív és keresztény politikát folytató Orbán-kormányt. A tét az, hogy az Európai Parlament szélsőségesen baloldali része képes-e nyomást helyezni a Bizottságra”

– vélekedett.

„A nemzetközi és magyar baloldal akkor él ezzel a nyomásgyakorlással, amikor az EU szomszédságában dúló háború miatt minden eddiginél nagyobb szükség lenne az összefogásra és a béketeremtés melletti közös kiállásra. Az uniós intézményeknek tehát jelen helyzetben a megalapozatlan vádakkal tarkított ideológiai viták helyett inkább a béke megteremtéséért kellene erőfeszítéseket tenniük.”

Szánthó azt írta: „Azonban a nemzetközi baloldal nem így gondolkodik: új Tavaresek és új Sargentinik új mesedélutánokat szerveznek Brüsszelben, ahelyett, hogy a fékevesztett energiaár-emelkedés és inflációs sokk megfékezéséért dolgoznának. Megtehetik, mert az Európai Parlament baloldali képviselői többmilliós fizetéseikkel meg sem érzik azt az áremelkedést, amit az európai polgárok, családok és vállalkozások egyként nyögnek.”

 

Corfield képviselőasszony szerint öt képviselőcsoport dolgozott együtt a jelentésen, amely – saját elmondása szerint – az intelligenciájukról tesz tanúbizonyságot. Az tehát látható, a nemzetközi baloldal nincs híján az önbizalomnak, és saját munkájukat oly' nagyra tartják, hogy nem feledkeznek meg annak dicséretéről sem. A képviselő-asszony fikciós jelentése megállapítja például, hogy Magyarország államformája immár nem demokratikus, hanem – érdemes hátradőlni a karosszékben –, »választásos önkényuralom« (tehát már nem »hibrid rezsim«). Teszi annak ellenére ezt a megállapítást, hogy a 2018-as, majd 2022-es országgyűlési választásokat is külföldről érkező választási megfigyelők vizsgálódásai mellett bonyolították le és az eredmény legitimitását senki nem vonta kétségbe. Na de a nemzetközi baloldal figyelmét a tények sosem zavarják össze.”

– írta.

Hozzátette: „Corfield vádként hozta fel továbbá, hogy Magyarországon az ún. »LMBTI+stb. közösség« jogai egyre csak csökkennek, szinte már putyini magasságokba emelkedik az a jogszabályokkal körülbástyázott elnyomás, amit a magyar parlament végez – szerintük ha valaki a gyermekeket védi, az »homofób«. Végül azt is hangoztatta, hogy a magyar kormány számára a nők ellenségnek számítanak, annak ellenére, hogy a nők ma Magyarországon a 2010 óta tartó családbarát politika kiemelt kedvezményezettjei.”

 

A jelentés vitáján a fiatal generációt képviselni kívánó momentumos Cseh Katalin, és Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt »hazafija« is kijelentette, hogy megszavazzák a Magyarországot elítélő brüsszeli jelentést. Jól látszik tehát, hogy egy tőről metszett baloldalinak a nemzet nem, a nemzetköziség az elsődleges.”

 

Hozzátette: „A jelen háborúval és gazdasági válsággal terhelt időszakában a magyar baloldal a külföldről érkező működési finanszírozásért cserébe ismételten áruba bocsátja a magyar embereket, a magyarok érdekeit, és a szankciópárti nemzetközi baloldal mellé állva, az ő érveiket harsogják. Holott ha valamikor, akkor az ideológiai túlkapások helyett ma együttműködésére, az uniós egység megteremtésére lenne szükség a béke mielőbbi elérése és az energiaárak, valamint az infláció letörése érdekében.”

 

Mind a magyar, mind a nemzetközi baloldalnak tudomásul kellene vennie, hogy a demokrácia nem csak az, amit az európai baloldal annak vél, hanem tiszteletben kellene tartaniuk minden tagállami döntést, amennyiben az az európai – esetünkben: a magyar – választópolgárok által megválasztott, legitim felhatalmazással rendelkező, törvényes és tiszta választások által kerültek a vezetők kormányra, mint ahogyan jelen esetben az Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel és kormányával történt, legutóbb is”

– írta.

 

Felhívta a figyelmet: „A magyarországi baloldalnak talán azt is érdemes lenne az eszébe vésnie, és a szívébe helyeznie, hogy az sem lehet véletlen, hogy egyre nagyobb arányban utasítják el őket és politikájukat a magyarok. Ennek talán az az egyik oka, hogy alkatilag képtelenek a magyar emberek és a magyar érdekek mellé állni, ehelyett mindig a nemzetközi és globalista erők mellett teszik le a garast, és a magyarok ezt pontosan látják és érzékelik. A magyaroknak mára zsigeri élménye, hogy a magyarországi baloldalra nem számíthatnak, még a legnehezebb helyzetben sem.”

 

Az Európai Parlament plenáris ülése holnap (csütörtökön) szavaz a fikciós elemeket bőven tartalmazó, ideológiai pamfletről. Ennek egyetlen célja az, hogy megfossza a magyar embereket a nekik járó uniós forrásoktól, mely többek között a pedagógus-béremelés és az egészségügyi dolgozók fizetésemelésének a fedezetéül is szolgálna. Azzal, hogy a hazai baloldal képviselői ismételten a nemzetközi baloldal járomába hajtották fejüket, és csütörtökön megszavazzák a hazug Gwendolin-jelentést, a pedagógusokat és az egészségügyi dolgozók érdekeivel szemben cselekszenek.”

 

„Lelkük rajta, csüggedni azonban mégsem érdemes. Hol van már Rui Tavares, a nagy jelentéstevő? Na és Judith Sargentini, a másik nagy sztárjuk? Az Európai Parlamentben biztosan nincsenek. Ők ugyanis egyciklusos képviselők. Mi pedig – ahogy Wass Albert írta –, maradunk. Míg a magyar választók bíznak a nemzeti-keresztyén Orbán-kormányban, és szavazataikkal felhatalmazzák a cselekvésre, addig az folytatni fogja országépítő és nemzetgyarapító munkáját, akárhány fikciós mesedélutánon keresztül is szórakoztatja magát a nemzetközi, jól fizetett baloldal az Európai Parlamentben.” – írta végül.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére