Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A baloldal politikája nyíltan hazaáruló”

888.hu, MTI

2021.12.04. 10:40

Nyíltan hazaáruló politizálással vádolta meg a magyar baloldalt Kövér László házelnök a Magyar Hírlap szombati számában megjelent kétoldalas interjúban.

 

A magyar baloldalnál „a sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája” – mondta Kövér László. Ezt mások mellett azzal indokolta, hogy a baloldal nyíltan bíztatta a felvidéki magyarokat, „legyenek büszke szlovákok”, az erdélyieket pedig arra hívta fel, hogy szavazzanak román pártra.

Nyíltan lehet azért óbégatni Brüsszelben, hogy lehetőség szerint minél több forrást vegyenek el Magyarországtól és minél jobban büntessék meg hazánkat”

– tette hozzá.

Közölte: a Fidesz nemzeti politikát vall, a baloldaliak viszont a „nemzetek felszámolására irányuló globális politikához szegődtek zsoldba”.

Kövér László az ellenzékről azt mondta, belátta, hogy azzal a programmal, amit képvisel, nem lehet nagyon népszerű lenni. „Ezért aztán inkább a nyugati gazdáiknak, a multiknak üzennek, hogy visszatérnek a régi aranyidők, ha ők jönnek”, és támogatást is kapnak majd tőlük – tette hozzá.

„A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek” – mondta a házelnök.

A magyar gyermekvédelmi törvény brüsszeli kritikája és az EU LMBTQ-nagykövete ügyében feltett kérdésre, „mi kell ahhoz, hogy ez a mesterséges őrület véget érjen?”, Kövér László úgy válaszolt: „az, hogy a folyamat elérjen a falig vagy mélységben a szakadék aljáig, ahonnan már nincsen tovább”.

„Dúl a Pegasus-hisztéria, ami természetesen egy műbalhé, de közben egyébként a Facebook meg a Google gyűjt rólunk, jó néhány más szolgáltatóval egyetemben olyan adatokat, amelyekből a komplett személyiségprofilunk megrajzolható” – tette hozzá. Kövér László szerint ezek a cégek kéretlen információkkal bombázzák az embereket, „amitől senki nem tud megvédeni bennünket, már jogi eszközeink sincsenek hozzá”.

„Az a cél, hogy egy nemzeti kötődések, kultúra, gyökérzet, közösségek és személyiségek nélküli, egyedek halmazát jelentő fogyasztói masszát etethessenek a saját tenyerünkből” – közölte.
A házelnök szerint egyelőre nem világos, hogy hova fut ki mozgatói szándéka szerint az, ami ma Európában, Európával történik.

„Egyik utolsó védőbástyája vagyunk a keresztény Európának a lengyelekkel együtt, nem véletlen, hogy zúdul ránk minden megvetés, átok” – jelentette ki. Kövér László ezzel összefüggésben sorsdöntőnek nevezte a 2022-es választást, amit a „másik oldal” is pontosan tud.

„Ezért aztán arra kell felkészülni, hogy mindent, még az elképzelhetetlent is meg fogják tenni annak érdekében, hogy ezt a polgári kormányt megbuktassák” – mondta.

Az Amerikai Egyesült Államokra utalva közölte: volt négyévnyi fellélegzésük, amikor Donald Trump volt az elnök.

„Nézzük meg, mi történt Ausztriában, Bulgáriában és Csehországban, mi történik Lengyelországban. Alig van olyan ország, ahol még ne próbálkoztak volna. Mindent elkövetnek majd áprilisban, hogy Magyarországot kiüssék az ellenállás védfalából, és akkor már csak a lengyel kormánnyal kell elbánni” – mondta.

Kövér László bírálta a német koalíciós pártok programját is, amely szerinte túlterjeszkedik Németország határain.

Sem jogalapjuk, sem erkölcsi alapjuk nincs arra, hogy Európát magukkal rántsák a mélybe, immáron harmadszor a történelem során. Nincs joguk előírni más nemzeteknek, hogy mi a család és mi nem és „kivel éljünk együtt” – mondta a házelnök.

„Egy szempontból kalapot emelek a formálódó új német kormány előtt: felhagyva azzal a lopakodó politikával, amit az előző német vezetés Brüsszelre mutogatva meg Brüsszelen keresztül folytatott, most rendes, proletár őszinteséggel a képünkbe vágja: adjatok nekünk négy évet, és nem fogtok Európára ráismerni!” – mondta.

Azért, ami most történik, a CDU és a CSU a felelős, mert mindig idomultak az „aktuális, de mindig balról fújó széljáráshoz” – mondta a házelnök.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kalandos a miniszterelnök horvátországi kiruccanása

Kalandos a miniszterelnök horvátországi kiruccanása

Tegnap egy étteremben ismerték fel, ma a csónak robbant le.

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Helyette inkább tartottak egy kis rögtönzött sajtótájékoztatót. Hiába, régen volt már 2017, már nem menő a fővárosi fiataloknak a lilákhoz csatlakozni.

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére