Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal örök demokratái forradalomra készülnek?

888.hu

2016.11.02. 09:58

A magyar Majdan - ezzel a kifejezéssel lehet a legjobban leírni a baloldal örökzöld demokratáinak "forradalomcsináló" törekvéseit.

Egyre többen, egyre többször tesznek utalást baloldali politikusok arra, hogy nem demokratikus úton, választáson, hanem erőszakkal, „forradalommal” döntenék meg az Orbán-kormányt. Charles Gati ezt már 2012-ben is emlegette lehetőségként – hívja fel a figyelmet a Magyar Idők

A baloldal örökzöld demokratái, valamint a külföldről pénzelt "forradalmatcsináló" civilek az utóbbi időben többször felvetették annak a lehetőségét, hogy nem demokratikus úton is elképzelhetőnek tartják a kormányváltást. Jellemző, hogy ezt a forgatókönyvet éppen olyan alakulatok emlegetik, amelyek társadalmi támogatottság hiányában, önállóan nagy eséllyel be sem kerülnének az országgyűlésbe 2018-ban.

Lássuk, hogy kik tették le voksukat az erőszak mellett 

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, az ATV-ben arról beszélt, hogy: 

...egyre inkább az az érzésem, hogy ezt a kormányt nagyon nehéz lesz békés eszközökkel eltávolítani."

Mindezt az ország Putyinnak való kiszolgálásával, az orosz titkosszolgálatok egyre növekvő dezinformációs magyarországi befolyásával, a Népszabadság eltörlésével indokolta. 

Vajda Zoltán, a civil tüntetések egyik fő szerevezője, az Új Magyar Köztársaság Egyesület ügyvivője a baloldali pártok közös rendezvényén arról beszélt, hogy „az 1956-os forradalom évfordulóján arra is kell legyen válaszunk, mi van, ha a rendszer nem választások útján fog megdőlni. Választásokkal vagy másképpen, legkésőbb ötszáz nap múlva, Orbán alól felszabadítjuk szeretett hazánkat!

Hadházy Ákos az LMP társelnöke arról beszélt egy korábbi tüntetésen, hogy 2018-ban évtizedekre dőlhet el Magyarország sorsa, és ha akkor nem sikerül a kormányváltás, azután már csak a forradalom jöhet. 

A lap emlékeztet arra, hogy Charles Gati már 2012-ben öt pontban felvázolta a Heti Válasznak, hogy szerinte miként dönthető meg az Orbán-kormány. Az ötödik a polgárháború volt

A Hillary Clinton bizalmasaként emlegetett magyar származású professzor jóslata 2014-ben nem jött be, reméljük, hogy 2018-ban is demokratikus választások döntenek majd a kormány sorsáról.

Mondjuk, érdekes látványt nyújthatnának a dékás nénik felfegyverzett szabadcsapatai. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére