Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a „kamuvideós Korózst”, falaz neki

MTI - 888.hu

2020.11.18. 12:24

Így fog össze a baloldal. A járvány kezdete óta minden nap a hazudozásról és a hangulatkeltésről szól.

 

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában rámutatott: a járvány kitörésekor még olyan országokban is összefogtak a pártok, ahol hosszú évek óta politikai patthelyzettel küzdöttek, igaz ez Belgiumra, Spanyolországra és Romániára is.

Ehhez képest amit itthon látnak, az példa nélküli,

a baloldal folyamatosan támadja a járvány elleni védekezést, és ebben „faltörő kosként tolják előre a kamuvideós Korózs Lajost”

– mondta a frakciószóvivő a kormánypártok véleményét tolmácsolva.

Közölte: a szocialista politikus először egy „gyalázatos kamuvideóval” bukott le, amelyben egy álmentőssel akarta lejáratni a védekezésben részt vevőket.

Itt nem állt meg, halálozási statisztikák meghamisításával próbált hangulatot kelteni. Kedden az általa vezetett népjóléti bizottság is olyan etikai követelményeket fektetett le, amelyek alapján a „kamuvideós Korózs Lajos” egyértelműen méltatlan a testület vezetésére – mondta.

A kereszténydemokrata politikus beszédesnek tartja, hogy sem Korózs Lajos, sem Szabó Tímea nem vállalta, hogy csak hiteles adatok alapján tájékoztasson, és ne keltsen pánikot.

„A baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a kamuvideós Korózst, falaz neki” – mondta.

Megjegyezte:

nem hívták vissza a népjóléti bizottság éléről, és ahelyett, hogy a védekezést segítenék, tovább folytatják az álhírek gyártását.”

Nacsa Lőrinc összegzése szerint a baloldalon a járvány kezdete óta minden nap a hazudozásról és a hangulatkeltésről szól.

Egyik a kórházakról hazudik, a másik a vakcináról, a harmadik a mentőket, a negyedik a rendőröket támadja, az ötödik kamuzik a tesztekről. „Ez a valódi arcuk” – fogalmazott a kormánypárti képviselő.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére